LED Downlights

Ben je op zoek naar een LED Downlight? Bij BES LED hebben we een groot assortiment aan energiezuinige LED downlights. Onze LED downlighters zijn te koop diverse kleurtemperaturen: warm, koud en neutraal licht. Maak keuze uit een opbouw of inbouw downlight. Bestel gemakkelijk online met 2 jaar garantie en 100 dagen retourrecht.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

1 artikel(en)

Sorteer op
  • LED Downlight Pro - Aigi Sami - Inbouw Rond 31W - Warm Wit 3000K - Mat Wit - Kunststof - Ø226mm

    23,13

    14,87 Excl. BTW

    27,99

    17,99 Incl. BTW

1 artikel(en)

Sorteer op

Prachtige LED Downlights: Moderne & Strakke look

Onze LED downlights staan bekend om hun strakke & moderne look. LED downlights geven een ruimte direct een mooie en luxe uitstraling. De downlights spelen ook een grote rol bij het bepalen van de sfeer in een ruimte. Zo kan koude licht een ruimte een koud of industrieel gevoel geven, terwijl warm licht weer erg versterkend werk met hout om een warm gevoel te creëren in de woonkamer. Wat mooi is aan LED downlights is dat ze erg weinig energieverbruiken. Zo kan je ze een lang tijd aan laten staan zonder je zorgen te hoeven maken over een torenhoge energierekening. Een andere best practise van LED downlights is om ze zo dicht mogelijk tegen een muur in het plafond te plaatsen, zo zie je de lichtstralen langs de muur stralen wat direct een mooie effect creëert in een ruimte.

Koop je LED Downlights bij BES LED

Koop je LED downlights bij BES LED. Bij BES LED ben je gegarandeerd van 2 jaar productgarantie en 100 dagen retourrecht. Onze producten worden getest in de fabriek, voordat we ze fabriceren. Zo ben je zeker van een kwalitatief product voor een zacht prijsje. Bestel gemakkelijk online en je LED downlights worden snel thuisbezorgd.