LED Grondinbouwspots

LED grondinbouwspots kopen? Zuinige spots voor in de grond, waar je op een mooie manier gebruik van kunt maken. Beschikbaar met helder koele of blauwe verlichting, net als met witte verlichting die beter aansluit bij het daglicht. Je hebt op die manier de keuze uit verschillende varianten, afhankelijk van de uitstraling waar je naar op zoek bent. Een mooie keuze om in te bouwen en op een hoogwaardige wijze gebruik van te maken. De verlichting heeft een beperkt vermogen op basis van LED. Dat voorkomt dat de verlichting te warm zal worden, terwijl er aan de andere kant toch voldoende lichtopbrengst beschikbaar is.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

19 artikel(en)

Sorteer op

19 artikel(en)

Sorteer op

Het is belangrijk om de LED spots in de grond op een degelijke manier in te bouwen. Met name in de grond kan er makkelijk water bij de spots komen, als je daar niet op een volledig waterdichte manier gebruik van maakt. Andere spots zijn niet zomaar geschikt voor plaatsing in de grond, dus het is belangrijk om daar voorzichtig mee om te gaan. Onze LED inbouwgrondspots hebben een IP67-waarde. Dat geeft aan dat ze goed bestand zijn tegen zowel spatwater als water dat er een tijdje op kan blijven staan.

Waterdicht in de grond

Wil je de inbouwspots in de grond plaatsen en daarvoor gebruik maken van onze spots in LED? Het is verstandig om ze te plaatsen in een omgeving van grind of split. Maak een kuil die flink dieper is dan de spots zelf. Plaats daarin het grind of split. Door vervolgens de spots te plaatsen zorg je voor een omgeving waar het water doorheen kan sijpelen. Dat voorkomt dat de spots daadwerkelijk in het water komen te staan, bijvoorbeeld als het een tijd lang regent en het water verder niet goed weg kan.

Met een waterdichte plaatsing in de grond zorg je ervoor dat je inbouwspots op basis van LED kunt gebruiken. Dat maakt het goed mogelijk om ze heel de avond of zelfs heel de nacht te laten branden. Het verbruik is beperkt, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een zeer lange levensduur. De beide eigenschappen combineren tot een goede keuze voor buiten. Je hebt daarbij de keuze uit blauw licht of wit licht, waarmee je eenvoudig zorgt voor de uitstraling die je zoekt voor bij de oprit, bij de bomen en planten of op een andere plek in de tuin.

LED grondinbouwspots met laag vermogen

De LED grondinbouwspots hebben een laag vermogen, van maximaal een paar Watt. Toch is dat dankzij het gebruik van LED voldoende om voor veel lichtopbrengst te zorgen. Wil je bomen uitlichten of er langs de oprit voor zorgen dat er licht beschikbaar is? In de beide gevallen heb je voldoende aan dit vermogen. Het voorkomt aan de andere kant dat de verlichting te warm zal worden. Wat dat betreft kun je rekenen op het beste van meerdere werelden, die je combineert in de LED inbouwspots voor in de grond, die je natuurlijk zelf kunt ingraven.

De grondinbouwspots op basis van LED hebben we in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dat betekent dat we jouw bestelling meteen voor je in orde kunnen maken, zodat je daar snel mee aan de slag kunt. Je ontvangt er natuurlijk een duidelijke handleiding bij, om de spots goed in te graven en op de juiste manier aan te sluiten. Op die manier helpen we je er in de tuin graag voor te zorgen dat je met de grondspots mooie LED-verlichting kunt toepassen.