LED Inbouw Trap Spots

Op zoek naar LED inbouwtrapspots? De LED inbouwspots voor de trap zijn een zowel mooie als functionele keuze. Heel mooi om te zien, dankzij de verlichting die over de treden van de trap uitstraalt. En functioneel, dankzij de veiligheid waar je automatisch voor zorgt. De lampen maken het een stuk makkelijker om ook in het donker de treden te vinden. Een veilige keuze voor de kinderen, voor jezelf en voor ouderen, zodat iedereen veilig om hoog en omlaag kan blijven lopen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

Uiteraard heb je voor de wand inbouwspot bij de trap de keuze uit meerdere modellen. Zoek je naar een vierkante of juist een ronde spot? Het zijn twee populaire vormen, waarmee je dat kunt afstemmen op de rest van jouw interieur of het ontwerp van de trap. Daarmee kun je zelf spotjes in de trap maken, bijvoorbeeld door die netjes in de wand te verwerken. Vanuit daar stralen ze hun licht uit over de treden, om die zowel overdag als ’s avonds mooi te verlichten. ’s Avonds is dat heel functioneel en veilig, terwijl het overdag zorgt voor een luxe effect op de trap en in heel de entree.

Rond en vierkant

Benieuwd naar de mogelijkheden om LED inbouwspots voor de trap te plaatsen? Populair zijn de vierkante en de ronde vorm. Een vierkant model oogt meer klassiek, dankzij de strakke vormen die je bijvoorbeeld goed kunt combineren met een rechte trap. Houd er ondertussen rekening mee dat het ontwerp wat killer over kan komen, bijvoorbeeld ten opzichte van de ronde vorm. De ronde spotjes voor in de trap zijn onder andere goed geschikt voor een trap met een bocht of een hoek. Of bij een rechte trap, als je wilt zorgen voor een meer organisch ontwerp.

Dankzij de vierkante en de ronde vorm voor de LED inbouwspots voor de trap kun je daar meerdere kanten mee op. De afwerking in bijvoorbeeld wit zorgt voor een mooi stijlvol ontwerp, dat goed past bij de verschillende mogelijkheden om de trap vorm te geven. Ondertussen is er gebruik gemaakt van een materiaal zoals aluminium. Dat combineert grote kracht en sterkte met een licht gewicht, waardoor het goed mogelijk is om daar in de wand gebruik van te maken. De wand inbowspots voor de trap zorgen er op die manier vanuit de muur voor dat er voldoende licht beschikbaar is.

LED inbouwtrapspots: spotjes in de trap

Je kunt zelf de spotjes in de trap maken, door gebruik te maken van de inbouwspots die daar speciaal voor zijn bedoeld. Ze hebben een beperkt vermogen van een paar Watt, terwijl dit voldoende is om de treden netjes te verlichten. Het gebruik van LED leidt tot een veel langer energieverbruik, waardoor het slechts een beperkt effect heeft op de energierekening. Ondertussen kun je rekenen op een zowel mooie als veilige keuze. De spotjes voor op de trap zijn op die manier een geweldige keuze voor thuis, al maken ook veel bedrijven daar met veel plezier gebruik van.

De LED inbouwspots voor de trap combineren natuurlijk wit licht met een laag vermogen, om daar op een veilige en zuinige manier gebruik van te maken. De beste keuze voor bij de trap, zowel functioneel als mooi om te zien. Veel van de LED spots hebben we voor je op voorraad, zodat je daar snel gebruik van kunt maken om de trap te verlichten. Ideaal om zelf spotjes in de trap te maken, met LED verlichting van goede kwaliteit die je dankzij de meegeleverde handleiding eenvoudig kunt plaatsen.