LED Inbouwspots GU10

LED inbouw spots in GU10 kopen? De ideale keuze op allerlei plekken in huis, zoals in de woonkamer, de slaapkamer, in de gang en natuurlijk in de keuken. Of in de badkamer, met de speciale IP-waarde die aangeeft dat de spots bestand zijn tegen (spat)water. Dankzij ons brede assortiment bestel je eenvoudig de spots waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld in een specifieke kleurtemperatuur, net als op basis van de afmetingen die je goed kwijt kunt. En wil je de lampen ook weer kunnen dimmen, zoals je dat wellicht gewend bent van de halogeenspots? Ook dat is mogelijk met onze LED-verlichting.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 3287 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 3287 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De inbouwspots in LED in GU10 zijn er natuurlijk in verschillende kleuren. Zoek je naar een klassiek model in bijvoorbeeld wit of zwart? Het zijn de typische kleuren waar veel mensen graag gebruik van maken. Gebruik het wit in een verder wit plafond of zorg er met zwart voor dat de spots juist meer op zullen vallen. Je zorgt op die manier voor een mooi contrast of juist een LED spot die zo min mogelijk zichtbaar is. En gaat het je om LED inbouw spots GU10 in bijvoorbeeld chroom? Zoals je merkt heb je de keuze uit allerlei modellen voor het armatuur. En die armaturen zijn ook los verkrijgbaar, om de lampen er daarna makkelijk in te kunnen plaatsen.

In alle kleurtemperaturen

De kleurtemperatuur van de GU10 LED inbouwspots is belangrijk voor de uitstraling daarvan. Wil je bijvoorbeeld jouw halogeenspots vervangen door LED en ben je gewend aan de warme kleur van het licht? Dan is een GU10 LED spot in warm wit een goed idee. Je hebt daarvoor de keuze uit kleurtemperaturen zoals 3000K, 2700K, 2400K en zelfs 2200K. Een lagere waarde leidt tot een meer warme kleur van het licht, om daar thuis op een heel sfeervolle manier gebruik van te maken.

Aan de andere kant op zoek naar verlichting op basis van een natuurlijke kleur of wil je zelfs gebruik maken van helder of koud wit licht? Voor die laatste kleur kun je gebruik maken van kleurtemperaturen van 5700K tot zelfs 7000K. Het is de ideale keuze om hard bij te werken of om op een andere manier productief bij te zijn. Het natuurlijk witte licht voor de GU10 LED inbouwspots kies je met temperaturen zoals 4000K, 4100K, 4200K en 4500K. Je hebt op die manier de keuze uit allerlei kleuren, om de LED inbouwspots het licht uit te stralen waar je naar op zoek bent.

LED inbouwspots GU10: ook dimbaar

LED inbouwspots in GU10 kopen en daarvoor op zoek naar de dimbare modellen? We geven het er duidelijk bij aan, zodat je eenvoudig kiest voor spots die je wel of niet kunt dimmen. En let bovendien op de driver die je daarbij nodig hebt. Alleen met een LED-dimmer weet je zeker dat de verlichting niet zal flikkeren of knipperen. Gebruik een LED-dimmer voor LED-spots, zodat je met een draai aan de knop eenvoudig zelf bepaalt hoeveel licht je de lamp wilt laten uitstralen.

Je hebt de keuze uit zowel de lampen voor de LED spots voor inbouw als de armaturen die je daarvoor kunt gebruiken. En zoek je een complete set, inclusief de LED-driver die je daarbij kunt plaatsen? Wij zorgen er met de losse onderdelen en de sets voor dat je die eenvoudig kunt bestellen. Een uitstekende keuze voor bij je thuis, om LED inbouwspots in GU10 te plaatsen. Ideaal ter vervanging van halogeenspots of als nieuwe keuze voor andere plekken. Gebruik ze in de woonkamer, de slaapkamer en bijvoorbeeld de keuken.