LED Inbouwspots Dimbaar

Dimbare LED inbouwspots gezocht? Binnen ons uitgebreide assortiment vind je eenvoudig de spotjes die je zoekt. Eenvoudig aan te sluiten op 230V en te gebruiken zoals je de halogeenspots gebruikte, en bijvoorbeeld met dezelfde GU10-fitting die je al kent. Of als LED downlight in een slim-uitvoering, waarmee je zorgt voor extra platte verlichting waarvoor je minder inbouwdiepte nodig hebt. Ontdek de verschillende dimbare spots om in te bouwen. Altijd op basis van LED, waarmee je profiteert van een langere levensduur en natuurlijk een veel lager energieverbruik.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 1625 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 1625 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De verschillende LED inbouwspots die dimbaar zijn kun je bestellen met diverse kleurtemperaturen. Vind je het belangrijk om er goed bij te kunnen werken of zoveel mogelijk energie van te krijgen? Kies voor de helder en koud witte verlichting, bijvoorbeeld in 5700K, 6000K, 6400K, 6500K of zelfs 7000K. En zoek je naar licht dat het meest lijkt op daglicht? Met natuurlijk wit in 4000K, 4100K, 4200K of 4500K maak je dan de beste keuze. Het warm-witte licht van de LED inbouwspots die dimbaar zijn bestel je in 2200K, 2400K, 2700K of 3000K.

GU10-spots op 230V

Benieuwd naar de verschillende spots die er beschikbaar zijn? Ontdek bijvoorbeeld onze GU10-spots op 230V, die je zowel in een ronde als een vierkante vorm kunt bestellen. Makkelijk te plaatsen en aan te sluiten, ook in combinatie met de speciale LED-dimmers die er beschikbaar zijn. Zorg er daarmee voor dat je de verlichting plaatst waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld om op de energierekening te besparen en om lampen te kiezen die veel langer meegaan. Een dubbele besparing, terwijl je in veel gevallen gewoon gebruik kunt maken van de bestaande (halogeen)armaturen die je al hebt zitten.

De LED inbouwspots die dimbaar zijn kunnen een veel lager vermogen hebben dan halogeenspots die je zou plaatsen. LED lampen gaan efficiënter om met de energie, waardoor je op basis van een lager wattage toch kunt rekenen op dezelfde lichtopbrengst. Dat betekent dat een 3W, 6W of 7W-spot vaak al voldoende is om voor het licht te zorgen waar je naar op zoek bent. En kies je toch liever voor 18W? Daarmee kun je heel de ruimte op een mooie manier verlichten, in de kleurtemperatuur van je voorkeur. Let in ieder geval goed op de (inbouw)diepte van de spots, zodat je zeker weet dat je die zonder problemen kunt plaatsen.

Dimbare LED inbouwspots kopen

Wil je dimbare LED inbouwspots kopen, aan te sluiten op 230V en bijvoorbeeld met een GU10-fitting? Het is vooral belangrijk om daar ook een geschikte LED-dimmer bij te bestellen. Daarmee voorkom je dat de verlichting kan gaan knipperen, snel kapot gaat of andere problemen zal vertonen. Door de LED-dimmer en LED-spots te combineren voorkom je problemen, zodat het vlekkeloos werkt en jij op een zowel duurzame als energiezuinige manier zorgt voor de verlichting die je nodig hebt.

De verschillende GU10-spots en LED downlights zijn geschikt om in te bouwen. Kijk goed naar het type fitting of de andere aansluitmogelijkheid. Vergelijk daarnaast bijvoorbeeld de glanzende en de matte afwerkingen, net als het aantal branduren waar je op kunt rekenen. En kom je er zelf niet helemaal uit met de verlichting die je nodig hebt? Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld aan de hand van de kleurtemperatuur waar je voor wilt zorgen om de gewenste sfeer te creëren. In veel gevallen hebben we de LED inbouwspots die dimbaar zijn voor je op voorraad, zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen en je jouw bestelling snel in huis hebt.