LED Inbouwspot Sets

LED inbouwspots in een set kopen? Een complete set met alles wat je nodig hebt om de spot in te bouwen en aan te sluiten. Dimbaar op 230V, voor GU10-spots die je eenvoudig aan kunt sluiten en vervolgens heel zuinig kunt gebruiken. De verlichting heeft standaard een laag energieverbruik en laat zich bediening met een bijpassende wandschakelaar of -dimmer.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 2885 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 2885 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Je hebt de keuze uit verschillende LED inbouwspots in de sets, bijvoorbeeld op basis van de kleur. Zoek je naar witte spots om in te bouwen, naar zwart of wellicht naar chroom? We helpen je er online eenvoudig een keuze uit te maken, net als op basis van de kleurtemperatuur. Bestel de LED-verlichting in warm wit, in natuurlijk wit of in helder tot koud wit. Creëer daarmee de ideale omgeving om te werken, kies voor licht dat lijkt op daglicht of zorg voor een gezellige sfeer om ’s avonds van te genieten.

LED inbouwspots met GU10-fitting

De LED inbouwspots hebben een GU10-fitting en zijn op die manier goed geschikt voor de armaturen die je eventueel al hebt zitten. Je kunt de oude spots verwisselen voor LED, om daar een stuk zuiniger gebruik van te maken. Zuiniger dankzij een lager energieverbruik en bovendien met een veel langere levensduur. Een uitstekende investering in duurzame verlichting, terwijl je die eenvoudig dimbaar maakt op 230V.

Let bij de keuze voor LED inbouwspots in een set goed op de afmetingen van de verlichting. Kijk bijvoorbeeld naar de hoogte van de spots, net als naar de (inbouw)diameter. Voorkom dat de spot niet goed past, omdat er te weinig ruimte beschikbaar is. Soms zijn LED-spots iets groter dan de halogeen-verlichting die je had zitten. Kijk vooraf goed na of het er allemaal goed in past, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard lees je de belangrijke informatie terug bij de verschillende lampen, zodat je daar online een keuze uit kunt maken.

Dimbaar op 230V: LED inbouwspots sets kopen

De LED inbouwspots in sets zijn dimbaar op 230V, dankzij de driver die we daarbij meeleveren. Die is speciaal geschikt voor LED-verlichting, waarmee je voorkomt dat de lamp gaat knipperen of andere problemen vertoont. In plaats daarvan werkt het op de gewenste manier samen, beschikbaar in zowel wit, zwart als in chroom. En gaat het je specifiek om een ronde of een vierkante spot? Ook die keuze kun je online eenvoudig maken. Kijk goed naar de dimbare en de niet-dimbare verlichting, in de kleurtemperatuur waar je naar op zoek bent. Wij hebben de verlichting in de meeste gevallen voor je op voorraad, om jouw bestelling meteen in orde te kunnen maken.

Ontdek onder andere de kantelbare LED inbouwspots in sets, beschikbaar met IP22 of IP65 als beschermingsgraad. Ideaal als waterdichte keuze in de badkamer, net als in de reguliere uitvoering om in de rest van het huis te gebruiken. Met een afwerking in glans of mat, waardoor je de keuze hebt uit een groot aantal verschillende eigenschappen. Je kunt online de sets met LED inbouwspots bestellen die je zoekt, waarmee je in één keer alles in huis haalt om die op 230V aan te sluiten. Dimbaar of niet-dimbaar, zodat jij de volledige controle hebt over de verlichting waar je gebruik van wilt maken.