LED Panelen Inbouw

Wil je LED panelen inbouw kopen? Wij hebben een groot assortiment aan diverse inbouw LED panelen met de kleurtemperaturen warm wit, neutraal wit en koud wit. Maak keuze uit 60x60, 30x30, 30x120 of andere populaire formaten LED panelen. Op alle LED tegels ontvang je 2 jaar garantie en heb je 100 dagen retourrecht.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 75 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

LED paneel inbouw

De LED paneel inbouw is een populaire LED paneel type die het meest verkocht wordt in de categorie LED panelen. LED panelen staan ook wel bekend als LED tegels. Doordat het frame van het lichtpaneel direct in het plafond in te bouwen is, krijg je een mooi strakke oppervlakte met lichttegels in het plafond. Dit zorgt voor een mooi en luxe effect. De Inbouw LED panelen van BES LED zijn getest op kwaliteit en bevatten geen gevaarlijke chemicaliën.

De populairste maten van de LED inbouw panelen zijn de formaten 60x60, 30x30 en 30x120. Vaak worden inbouw LED panelen geplaatst in kantoren of andere zakelijke ruimtes. Echter zien we steeds vaker dat de LED tegels ook populairder worden in de particuliere markt. Zo plaatsen onze particuliere klanten LED inbouw panelen in de woonkamer of in een lange gang. Dit creëert direct een mooi en luxe uitstraling. Bij het kiezen van je inbouw LED panelen is het slim om te kijken naar de vorm van de paneel en de kleurtemperatuur. Je kan kiezen uit drie diverse kleuren: 3000k (warm wit), 4200k (neutraal wit) en 6400k (koud wit).

LED paneel inbouw rond

Ben je op zoek naar een LED paneel inbouw rond? De ronde panelen zijn mooi van vorm en verlichten een groot oppervlakte. Ronde panelen zijn handig te plaatsen in bijvoorbeeld een ruimte waar je de panelen gecentreerd wilt plaatsen om optimaal gebruik te maken van de mooie ronde vorm van de inbouw LED paneel. Grote ronde inbouw panelen zijn erg uniek en zie je niet snel overal terug, dit geeft je de kans om je echt te onderscheiden van de rest door ronde inbouw LED panelen te plaatsen in de gewenste ruimte. In onze webshop hebben we alle kleurtemperaturen van de ronde LED tegels, zodat je zelf de lichtkleur kan kiezen die je wenst.

LED paneel inbouw kopen

Je inbouw LED paneel koop je bij BES LED. We hebben een groot assortiment aan verlichting en zijn uitsluitend gespecialiseerd in LED. Op alle bestelling in de webshop krijg je minimaal 2 jaar garantie en heb je 100 dagen bedenktijd. Op onze producten van BES LED hanteren we de laagste prijsgarantie. Heb je het product ergens anders goedkoper gezien? Wij betalen je het verschil terug. In onze shop hebben we veel diverse inbouw LED panelen. Het kan zo zijn dat je nog vragen hebt over de inbouw LED tegels, schroom dan niet ons te contacteren. Onze deskundige LED specialisten voorzien je van eerlijk advies en helpen je graag verder met al je vragen.