LED Panelen Inbouw 30x30

Inbouw LED panelen in 30x30 kopen? Een mooie keuze voor op kantoor, voor in andere werkruimten en ook bij je thuis. Ideaal om voor voldoende verlichting te zorgen, met een slank paneel aan het plafond. Op die manier straalt er altijd voldoende licht uit, zonder dat je gebruik hoeft te maken van opvallende armaturen. In plaats daarvan heb je de verlichting gewoon aan het plafond hangen, dankzij kleine panelen met een afmeting van 30x30cm. Of met 30cm doorsnee, als je kiest voor de ronde modellen die er beschikbaar zijn. Wij zorgen er daarmee graag voor dat je alle kanten op kunt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

6 artikel(en)

Sorteer op

6 artikel(en)

Sorteer op

Benieuwd waar je op dient te letten als je een LED paneel in 30x30 voor inbouw wilt bestellen? Het is natuurlijk belangrijk om goed te kijken naar de ruimte die er beschikbaar is. Let in ieder geval op de afmetingen in de lengte in de breedte. Of kijk goed naar de diameter, als je gebruik wilt maken van een ronde paneel op basis van een vergelijkbare afmeting. Daarmee voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan, omdat je het paneel makkelijk in de beschikbare ruimte kunt plaatsen. En let ondertussen ook op de hoogte die je nodig hebt, zelfs voor de slanke modellen. Dat garandeert dat je in alle richtingen voldoende ruimte hebt om er gebruik van te maken.

Warm wit en andere kleurtemperaturen

Uiteraard heb je binnen de inbouw LED panelen in 30x30cm de keuze uit verschillende kleuren voor het licht. Wil je bijvoorbeeld zorgen voor een warme en gezellige sfeer, of juist een kleur om harder van te gaan werken? Wij helpen je inspiratie op te doen, zodat je de juiste keuze maakt voor de ruimte waar het je om gaat. Bijvoorbeeld in natuurlijk wit licht. Het is de ideale keuze voor heel de dag, dankzij het licht dat sterk lijkt op daglicht dat naar binnen schijnt. Je kunt gebruik maken van een kleurtemperatuur zoals 4200K.

Zoek je aan de andere kant naar de meer warme en sfeervolle verlichting? Dan is warm wit voor de LED panelen voor inbouw in 30x30cm een betere keuze. Daarbij hoort een kleurtemperatuur van bijvoorbeeld 2700K. Het is een mooie keuze voor thuis en voor in andere ruimten waar jullie gezellig bij elkaar kunnen komen. Aan de andere kant van het spectrum vinden we de verlichting in helder of koel wit licht. Het gaat dan om 6000K of 6400K. Het zijn kleurtemperaturen die meer blauw bevatten, waardoor we daar heel actief en functioneel op reageren. Je kunt de verschillende LED panelen bestellen in iedere kleurtemperatuur, om daar op een mooie manier gebruik van te maken.

LED panelen voor inbouw: 30x30cm

Zoek je LED panelen voor inbouw in 30x30cm? Het is een praktische keuze voor op kantoor, voor thuis en in andere omgevingen. Dankzij het compacte formaat is het niet nodig om er veel ruimte voor vrij te maken, zodat je daar heel flexibel mee om kunt gaan. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, ook als je zoekt naar een ronde in plaats van een vierkante vorm.

Wil je inbouw LED panelen in 30x30cm bestellen? Dat kan eenvoudig online, waar we de meeste modellen vak voor je op voorraad hebben. We gaan meteen aan de slag met jouw order, zodat je er vlot gebruik van kunt maken voor thuis of binnen jouw bedrijf. Dankzij de meegeleverde handleiding is de plaatsing eenvoudig, om voortaan op een zuinige en duurzame manier gebruik te maken van licht uit de mooie LED panelen voor inbouw.