LED Panelen Inbouw 60x60

Inbouw LED panelen in 60x60cm kopen? Een ideale keuze voor op kantoor, waarbij je de keuze hebt uit verschillende kleurtemperaturen. Met een afwerking in mat wit aluminium, net als in andere hoogwaardige materialen. Bijvoorbeeld in 3000K, 4000K of 6000K, waarmee je ervoor zorgt dat je het licht kunt laten stralen in de precieze kleur waar jij naar op zoek bent. Zoals in warm wit uit een LED paneel in 60x60cm. Eenvoudig op te hangen aan het plafond of aan de wand, zodat je er gebruik van kunt maken op de manier die je voor ogen hebt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 57 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 57 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Het is belangrijk om goed te kijken naar het vermogen van de 60x60cm LED inbouwpanelen. De vermogens daarvan liggen lager dan die van andere verlichting waar je wellicht gebruik van maakt. Wil je verlichting met een wattage zoals 320W, 340W, 360W of zelfs 400W vervangen? Je hebt dan voldoende aan 32W tot 50W, voor dezelfde hoeveelheid licht. Dat betekent in de praktijk dat je er op een veel meer zuinige manier gebruik van kunt maken. De energierekening kan flink omlaag, terwijl je ondertussen kunt rekenen op een lange levensduur.

Inbouwpanelen 60x60 in warm wit en meer

De LED inbouwpanelen in 60x60cm zijn er in de verschillende kleurtemperaturen. Zoek je naar warm wit licht om het sfeervol en gezellig mee te maken? Dan is bijvoorbeeld 3000K een goede keuze. Het licht is iets geler, zoals je dat wellicht ook kent van de traditionele verlichtingsbronnen waar je nog gebruik van maakt. En zoek je naar meer natuurlijk licht, voor een uitstraling zoals die van daglicht? Dan is 4000K of 4200K een goede keuze. Verder heb je de keuze uit bijvoorbeeld 6000K en 7000K. Daarmee zorg je ervoor dat de verlichting helder of koel wit licht uitstraalt. Dat licht is goed geschikt om bij te werken, omdat we er een beetje productiever van worden.

Welke kleurtemperatuur je ook kiest, de LED inbouwpanelen in 60x60cm zorgen voor een zeer lange levensduur. Het gaat om tienduizenden branduren, zodat je daar onbezorgd een lange periode op kunt vertrouwen. Het energieverbruik van de verlichting ligt lager dan je gewend bent, terwijl je daar bovendien langer gebruik van kunt blijven maken. Het creëert een dubbele besparing, zodat je daarmee een uitstekende investering doet in LED.

LED panelen voor inbouw: 60x60cm

De LED panelen voor inbouw in 60x60cm zijn er zowel van OSRAM als van ons eigen BES LED-merk. Waar je ook voor kiest, je kunt altijd rekenen op de hoge kwaliteit die je zoekt. In wit of in zilver, net als in speciale High Lumen-uitvoeringen. Op die manier stralen de panelen nog meer licht uit, terwijl je daar nog steeds op een heel zuinige wijze gebruik van kunt maken. Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rij, om daar online de juiste keuze uit te maken.

Veel van de 60x60cm LED panelen voor inbouw hebben we voor je op voorraad. Zodra jij de bestelling plaatst gaan we daarmee aan de slag, ook als je een groot aantal nodig hebt. We maken het in orde en zorgen ervoor dat jij de panelen vlot kunt (laten) plaatsen. Het is de beste manier om de huidige verlichting te vervangen of om de lampen voor het eerst aan te brengen. Uiteraard in de kleurtemperatuur die je zoekt en met de lichtopbrengst die je nodig hebt, ondanks het lage vermogen dat helpt de energierekening omlaag te brengen.