LED Panelen Inbouw Vierkant

Vierkante inbouw LED panelen kopen? Een mooie en praktische keuze, bijvoorbeeld voor op kantoor of in een andere zakelijke omgeving. En wil je er ook thuis gebruik van maken? Dankzij de modellen met warm wit licht is ook dat een uitstekende keuze. Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat je de keuze hebt uit diverse modellen. Bijvoorbeeld op basis van de kleurtemperatuur, net als op basis van het wattage dat je zoekt. Heb je meer licht nodig of wil je er juist op een meer sfeervolle manier gebruik van maken? Wij helpen je graag inspiratie op te doen voor het ideale LED paneel in 60x60cm.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 55 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 55 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

De vierkante LED panelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, als je kijkt naar het armatuur dat daarvoor wordt gebruikt. Zoek je bijvoorbeeld naar een model in wit of juist in zilver? De zilveren kleur voor de vierkante inbouw LED panelen heeft een meer moderne uitstraling, terwijl het wit een mooie neutrale kleur is. Op die manier heb je de keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen, afgestemd op bijvoorbeeld het interieur op kantoor of in de andere ruimte waar je er gebruik van wilt maken.

Warm wit en andere kleurtemperaturen

Zoek je naar de LED panelen in 60x60 voor inbouw in een bepaalde kleurtemperatuur? Het is belangrijk om daar goed op te letten, omdat je daarmee garandeert dat het licht uitstraalt in de juiste sfeer en kleur. Gaat het je bijvoorbeeld om een gezellige en warme sfeer? LED lampen in warm wit zijn dan het best geschikt. Je kunt denken aan 2700K of 3000K. In de beide gevallen zorg je voor warm wit, waar je bijvoorbeeld ’s avonds op een mooie manier gebruik van kunt maken. Het is licht om gezellig samen bij te zitten of om lekker wat te drinken.

Gaat het je op het werk om licht waar je productiever van wordt? Je kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van de LED inbouwpanelen in 60x60 in helder of koel wit licht. De waarden die daarbij horen zijn die zoals 6000K en 6400K. Ze stralen meer blauw wit licht uit, waardoor je er beter bij kunt werken en meer voor elkaar kunt krijgen. Verder heb je nog de keuze uit de ideale middenweg, die zorgt voor licht dat lijkt op daglicht. Het gaat om natuurlijk wit licht, met een kleurtemperatuur van 4000K of 4200K. Op die manier heb je de keuze uit verschillende modellen, om de vierkante LED panelen in 60x60 te gebruiken op de wijze die je wilt.

Zuinige LED panelen voor inbouw: vierkant

De vierkante LED panelen in 60x60 zijn heel zuinig in het verbruik. Een laag wattage staat gelijk aan een veel hoger wattage voor de traditionele verlichting. Je kunt ondanks het lage vermogen rekenen op meer dan voldoende lichtopbrengst, bijvoorbeeld om daar op kantoor of in een andere omgeving goed gebruik van te maken. De ideale keuze om harder bij te werken of om op een sfeervolle manier voor de verlichting te zorgen. Met een laag vermogen, waardoor het verbruik aan elektriciteit veel lager uit zal vallen dan je gewend bent.

Ondertussen kun je met de 60x60 LED panelen in vierkant rekenen op een lange levensduur. Aantallen van 25.000 tot 50.000 branduren zijn geen uitzondering. Het betekent dat je investeert in een meer duurzame toekomst, waarmee je minder kosten maakt voor zowel de elektriciteit als voor vervanging van de verlichting. Wij hebben veel van de vierkante LED panelen in 60x60 voor je op voorraad, zodat je die eenvoudig online kunt bestellen en er snel gebruik van kunt maken.