LED Trap Spots

LED trap spots kopen? Een mooie, praktische en stijlvolle keuze om de trap van verlichting te voorzien. Bij (een aantal van) de treden, om ook in het donker goed zichtbaar te maken waar je jouw voeten neer kunt zetten. En als luxe keuze, om de trap er ook in het donker heel stijlvol uit te laten zien. Met de spots voor de trap, die beschikbaar zijn met zowel een ronde als een vierkante afwerking. Om in te bouwen in de wand, zodat je die strak af kunt (laten) werken en je toch gebruik maakt van heel praktische verlichting. Altijd op basis van LED, waarmee je voorkomt dat het veel invloed heeft op de energierekening.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Er zijn geen producten in deze categorie.

Spotjes in de trap maken en op zoek naar de beste oplossing? De LED trap spots zijn de ideale keuze. Je kunt er op een duurzame en zuinige manier mee verlichten, terwijl je kiest voor een strak en stijlvol ontwerp. Dankzij verlichting die je mooi in de wand kunt inbouwen. Zodat je er niets meer van ziet, behalve van de verlichting waar je gebruik van wilt maken. Voor de trap naar boven, zodat je die ook in het donker op een heel veilige manier kunt gebruiken.

Vierkant of rond

Benieuwd naar de beschikbare trap spots voor inbouw? Je hebt de keuze uit ronde en vierkante modellen. Waarbij het gaat om de afwerking van het zichtbare deel. In de beide gevallen gaat het om LED verlichting voor de trap, die je kunt inbouwen in de wand. Dat doe je met een cilindervorm, waarin de belangrijke techniek zit om de lampjes te laten branden. Aan de voorkant is er sprake van een vierkante of een ronde afwerking. Voor een strakke en moderne keuze bij de rest van jouw trap. Om dit af te stemmen op de rest van het interieur, zodat je mooie wand inbouwspots voor de trap kunt gebruiken.

Kijk bovendien naar bijvoorbeeld het wattage en de kleurtemperatuur. Een natuurlijk witte kleur in 4000K is bij veel mensen populair. Voor natuurlijk witte verlichting bij de trap. Die zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts voor een mooi effect zal zorgen. Met een wattage van bijvoorbeeld 3W. Iets dat voldoende is op basis van LED, omdat de lampen op een heel zuinige manier met de energie omgaan. Ook het lage wattage van de LED trap spots zorgt dus voor voldoende verlichting, om de trap mooi uit te lichten en daar ook in het donker op een veilige manier gebruik van te maken.

LED trap spots kopen

Kijk bij de keuze voor trap spots voor inbouw goed naar de doorsnee van de modellen. Om ze in te bouwen in de wand, waar voldoende ruimte voor moet zijn. Let op zowel de doorsnee als de diepte, zodat je daar de juiste gaten voor kunt (laten) boren. Om er op een mooie en praktische manier gebruik van te maken. Bij alle treden of bij steeds een paar treden, waarmee je voor voldoende licht zorgt. Als stijlvolle en luxe keuze, of om te voorkomen dat je in het donker per ongeluk een trede mist en er ongelukken kunnen gebeuren.

De LED trap spots hebben we in de meeste gevallen voor je op voorraad, net als de rest van ons uitgebreide assortiment met LED verlichting. Dat betekent dat je die online kunt bestellen, waarna je ze standaard de volgende werkdag in huis hebt. Natuurlijk met onze laagsteprijsgarantie en standaard 100 dagen op zicht. Zodat je zeker weet dat je met de LED trap spots de juiste keuze maakt, om de trap op een heel stijlvolle en tegelijkertijd veilige manier te verlichten.