LED Veranda Inbouwspots

LED veranda inbouwspots gezocht? De mooiste keuze voor in de tuin, speciaal geschikt om in te bouwen in een overkapping. De spots hebben een beperkte inbouwdiepte en zijn ook op andere manieren compact van afmeting. Het is de ideale keuze om buiten gebruik van te maken, bijvoorbeeld in het plafond of in de wand. Je hebt daar weinig ruimte voor nodig en dankzij het lage vermogen wordt de verlichting niet zo warm. LED is een zuinige en veilige keuze voor in de (houten) overkapping, waardoor je daar zonder omkijken fijn gebruik van kunt maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 74 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Zoek je specifiek naar mini LED inbouwspots, zodat je die makkelijk in kunt bouwen als er weinig ruimte beschikbaar is? De spots hebben een doorsnee tot een minimale maat van bijvoorbeeld 41mm. Bovendien hoef je slechts weinig diepte te gebruiken, waardoor je de spotjes op een mooie manier in kunt bouwen. Je voorkomt met de LED veranda inbouwspots dat ze door het plafond heen te zien zullen zijn. In plaats daarvan werk je alles netjes weg, met materialen die goed geschikt zijn om buiten te gebruiken.

Kleine spots om in te bouwen

De kleine spots zorgen voor LED verlichting in de overkapping, waar je zelf mee aan de slag kunt. Een deel van de spots is minder dan 30mm hoog, waardoor je slechts een paar centimeter aan ruimte nodig hebt. Ondertussen kun je rekenen op 70 tot 210 lumen aan lichtopbrengst, waarmee je zeker weet dat er voldoende licht beschikbaar is. Ideaal voor een fijne en warme sfeer en zelfs om buiten een boek bij te kunnen lezen. Geniet samen met vrienden van de momenten onder de overkapping of zorg er zelf voor dat je voldoende licht tot je beschikking hebt.

Hoe je de LED veranda inbouwspots ook wilt gebruiken, wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je daar een mooie keuze uit kunt maken. Zoek je de mini LED lampen in bijvoorbeeld chroom? Het is een mooie moderne keuze, die ook goed past bij een meer industriële look voor de tuin en in het bijzonder de overkapping of de veranda die je hebt staan. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van het mooie wit, dat je overal makkelijk mee kunt combineren. Ontdek de verschillende mogelijkheden, waarmee jij er in de tuin voor zorgt dat je de gewenste verlichting kunt aanbrengen.

LED veranda inbouwspots: zuinig vermogen

De LED veranda inbouwspots gaan zuinig om met elektriciteit, waardoor dit nauwelijks effect heeft op jouw energierekening. En wil je de spots het liefst heel de avond of ook de nacht laten branden? Dit kost weinig elektriciteit en past uitstekend binnen de lange levensduur. De LED verlichting gaat veel langer mee dan bijvoorbeeld spots op basis van halogeen. Het is op die manier een zowel duurzame als zuinige keuze voor in de tuin, waar je op een veilige manier gebruik van kunt maken. Het vermogen is maar laag, waardoor de verlichting niet warm wordt en je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bestel de mini LED inbouwspots voor de veranda of de overkapping eenvoudig online. We hebben ze in de meeste gevallen gewoon op voorraad, om jouw bestelling meteen in orde te maken. Dat betekent dat je er snel mee aan de slag kunt, om ze te plaatsen in de tuin. Beschikbaar in bijvoorbeeld 4200K, waarmee je zorgt voor natuurlijk wit licht. Bestel online de LED veranda inbouw spots die je zoekt, om ook in de tuin op een zuinige manier gebruik te maken van hoogwaardige verlichting.