LED Strips RGB

LED Strip RGB kopen? Bij BES LED hebben we verschillende soorten en maten van RGB LED strips. Ga je voor een korte strip of juist een extra lange strip? De LED Strips zijn te gebruiken met een afstandsbediening en zijn waterdicht. De RGB LED strips zijn extra energiezuinig en hebben indrukwekkende levensduur van tienduizenden branduren. Bekijk de licht strips in onze webshop en geniet van 2 jaar garantie en de beste prijs & kwaliteit verhouding.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

21 artikel(en)

Sorteer op

21 artikel(en)

Sorteer op

LED Strip RGB

De LED strip RGB is een populaire licht strip die geplaatst kan worden op diverse plekken. De strip kan zowel buiten als binnen worden gebruikt. Met deze strip kan je binnenshuis zorgen dat een object meer naar voren springt of gebruik het om sfeer te geven aan een ruimte. De licht strip kan ook buitenshuis worden ingezet om je tuin mee te verlichten. Waar je een RGB LED strip ook voor gaat gebruiken, met de licht strips van BES LED ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding en extra energiezuinige producten. De licht strip is te verkrijgen in diverse lengtes zoals 1, 5, 10, 20 of zelfs 50 meter en kan bediend worden met de daarvoor bestemde afstandsbediening.

LED Strip RGB 1 meter

De LED strip RGB 1 meter is een licht strip afmeting die veel gekozen is. Met slechts 1 meter kan de strip toch voor significant licht zorgen in een ruimte. Met de basiskleuren rood, groen en blauw (RGB) kan je de ruimte direct verlichten met mooie kleuren. Wissel gemakkelijk van kleuren met de afstandsbediening om niet verveeld te raken van één bepaalde kleur.

De LED strip RGB 1 meter is extra energiezuinig dankzij een zeer lage verbruik van maar slechts 9.5 watt. Dankzij 720 lumen zorgt de strip voor mooi helder licht en kan het een ruimte goed belichten. De LED strips in onze webshop vallen onder energieklassen A++ en hebben een lichthoek van 120 graden. Een LED strip van 1 meter bestaat uit 60 kleine LED lampjes door de gehele strip heen. Is het licht van de strip te fel of wil je juist meer lumen? Maak dan gebruik van de handige dimbare functie op de afstandbediening. Zo kan je op elk moment de perfect sfeer binnen- of buitenshuis creëren.

LED Strip RGB 5 meter

De LED strip RGB 5 meter is uitgevoerd met 300 krachtige LEDs van het type 5050. De licht strip van 5 meter is de meest voorkomende en gevraagde variant. De strip is op allerlei verschillende manieren te gebruiken of plaatsen. De LED strip is dimbaar en kan je besturen met de afstandsbediening. Naast het kiezen van een kleur kan je ook gaan voor één van de 20 automatische programma’s op de afstandsbediening voor de LED strip. De LED strip is energiezuinig met een laag verbruik van 47.5 watt en heeft een indrukwekkende levensduur van 30.000 branduren. Met deze strip kan je een ruimte goed voorzien van helder licht met wel liefst 3600 lumen. Al onze LED strips hebben een energieklassen van A++ en 2 jaar garantie.

LED Strip RGB waterdicht

Als je een licht strip buiten het huis wilt plaatsen of in de badkamer dan is het handig dat de LED strip RGB waterdicht is. Alle LED strips in de webshop van BES LED zijn waterdicht. Je kan ze dus gerust gebruiken in de buurt van een badkamer. Je kan aan de IP waarde van LED verlichting zien of het product wel of niet waterdicht is. Als je bijvoorbeeld een product hebt met een IP20 waarde, dan weet je dat het desbetreffende product niet waterdicht is.

Alle LED strips in de webshop hebben een IP65 waarde, dit betekent dat alle producten waterdicht zijn. Naast de IP65 waarde heb je ook nog IP67 en IP68 waardes die aangeven dat het desbetreffende product waterdicht is. LED strips met een IP67 waarde zijn compleet waterdichte LED strips die gebruikt kunnen worden in een aquarium en echt onder water gedompeld kunnen worden, dit zouden wij niet aanraden met onze IP65 LED strips. IP68 LED strips zijn de beste waterdichte LED strips en kunnen voor langdurig gebruik onderwater geplaatst worden, doordat ze volledig stof- en waterdicht zijn. Met onze IP65 LED strips kan je prima uit de voeten als waterdichte LED strip. Heb je echt specifieke wensen zoals een LED strip onder water of in een aquarium plaatsen, dan kan je contact opnemen met ons om te kijken naar de mogelijkheden omtrent waterdichte LED strips.

LED Strip RGB met afstandsbediening

Een LED strip RGB met afstandsbediening heb je nodig om de LED strips te kunnen bedienen. Onze afstandsbediening is uitgerust met 20 automatische programma’s die je kan gebruiken om de de LED strips te bedienen. In het midden van de bediening heb je een kleurencirkel, met deze cirkel kan je gemakkelijk via de touch bediening de gewenste kleur voor je LED strip kiezen. Het is fijn dat je de LED strips met de afstandsbediening kan dimmen, zo kan je de gewenste felheid van de gekozen kleur regelen. Andere functionaliteiten van de LED strip is de snelheidsregeling en de geheugenfunctie die je laatst gebruikte instellingen onthoudt. Onze LED afstandsbedieningen gebruiken 3 x AAA batterijen.

LED Strip RGB kopen

Wil je een LED strip RGB kopen? Bij BES LED ben je aan het juiste adres. Op al onze LED strips ontvang je minimaal 2 jaar garantie en 100 dagen retourrecht. Je producten zullen snel bezorgd zijn en je geniet van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Neem direct een kijkje in de webshop en kies de geschikte LED Stript die voldoet aan jouw wensen. Heb je hulp nodig bij het kiezen of een hele specifieke vraag? Onze LED experts helpen je graag verder. Neem contact op met onze klantenservice.