LED Strips RGB 1 Meter

LED strip RGB in 1 meter kopen? De ideale keuze voor kleurrijke verlichting. Heel zuinig in het verbruik, waterdicht dankzij de IP65-waarde en bovendien te gebruiken met een afstandsbediening. Dat betekent dat jij eenvoudig de kleur instelt die je wenst. Of dat je gebruik maakt van de beschikbare programma’s, waarmee je een dimmer in handen hebt en de controle hebt over bijvoorbeeld de snelheid van de wisselende kleuren. Kies voor een hoogwaardige LED strip in RGB, dankzij de goede LEDs met een uitstekende lichtopbrengst.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

De LED strip in kleur komt goed van pas in verschillende situaties. Vier je binnenkort een feestje en zoek je naar kleurrijke verlichting, die je eenvoudig zelf in kunt stellen? Daarnaast is het een goed idee in de tuin en in de badkamer, net als wanneer je op kantoor voor de kleuren van jouw huisstijl wilt zorgen. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is met de RGB LED strip, in dit geval in 1 meter. Uiteraard heb je ook de keuze uit andere afmetingen en zijn er strips beschikbaar om het eerste exemplaar verder mee te verlengen.

RGB LED strip: alle kleuren

Benieuwd hoe je gebruik kunt maken van de RGB LED strip? Je hebt dankzij de LEDs in groen, blauw en rood de mogelijkheid om die in iedere gewenste kleur in te stellen. De drie kleuren samen gelden als de primaire kleuren, waarmee je iedere andere kunt ‘mengen’. Wil je de slang laten oplichten in geel, oranje of wellicht paars? Dat kan met de combinatie van deze kleuren, zodat je de volledige vrijheid hebt. Jij bepaalt welke kleur je wilt gebruiken of kunt instellen dat dit willekeurig wisselt. Op die manier maak je er eenvoudig een feestje van en creëer je met de LED strips RGB in 1 meter een bijzondere sfeer.

De RGB LED strip kun je natuurlijk binnen gebruiken, al geeft dat ook buiten geen problemen. De strips hebben een IP65-waarde. Dat betekent dat ze goed bestand zijn tegen de invloeden van stof en vocht. De lichtslang is goed beschermd, zodat je daar zonder problemen langdurig gebruik van kunt maken. Ideaal in combinatie met de lange levensduur, net als het lage energieverbruik van de slang. Het garandeert een lage energierekening, terwijl je één keer investeert in verlichting die je vervolgens een zeer lange tijd kunt gebruiken.

1 meter LED strip met afstandsbediening

De 1 meter LED strip in RGB kun je eenvoudig instellen, dankzij de beschikbare afstandsbediening. Je kiest daarmee eenvoudig de kleur die je wilt, net als de programma’s waar je gebruik van kunt maken. Stel de verlichting in met de geheugenfunctie of gebruik de dimmer. En wil je de snelheid regelen of juist zorgen voor een willekeurige kleur? Je hebt op die manier allerlei mogelijkheden, afhankelijk van de sfeer waarvoor je wilt zorgen. De LED strip RGB in 1 meter is een uitstekende keuze voor een feestje, net als om de achtergrondverlichting op een bijzondere manier in te kunnen stellen.

De LED strips RGB in 1 meter hebben we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad, net als de andere lengtematen. Zoek je naar 5 meter, naar 20 meter of wellicht zelfs naar 50 meter? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, waarmee je altijd een goede keuze maakt. Goed van kwaliteit, makkelijk te gebruiken en natuurlijk snel in huis. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je de RGB LED strip in kleur zo snel mogelijk kunt plaatsen en in kunt stellen.