LED Strips RGB 20 Meter

LED strips RGB in 20 meter kopen? De ideale keuze om voortaan zelf te bepalen welke kleur licht je wilt gebruiken. Met een afstandsbediening of als losse strip, bijvoorbeeld om het eerste exemplaar verder te verlengen. Je hebt op die manier de volledige controle, zowel voor rood, blauw en groen licht als voor alle andere kleuren van de regenboog. Stel de kleur in die je wilt en maak bijvoorbeeld gebruik van de beschikbare programma’s. Handig om te dimmen en met een snelheidsregeling. Of gebruik de geheugenfunctie, zodat de RGB LED strip in 20 meter weer dezelfde kleur heeft als de vorige keer.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

De LED strip in kleur is een uitstekende keuze, dankzij de gebruikte hoogwaardige LEDs. Goed van kwaliteit en met een hoge lichtopbrengst. Dankzij de dimmer bepaal je zelf hoeveel licht de strip uitstraalt. Wil je zorgen voor een heel feestelijke sfeer of gaat het om rustige achtergrondverlichting? In de beide gevallen kun je er goed gebruik van maken. Dat kan in 20 meter voor de LED strip, net als in andere afmetingen die je nodig hebt. De mogelijkheid om de strips te koppelen biedt je daarin de volledige vrijheid.

RGB LED strip: alle kleuren

De RGB LED strip biedt je de mogelijkheid om de verlichting in iedere kleur die je wenst aan te zetten. Gaat het je om rood, groen en blauw? Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor geel en oranje licht, net als voor paars en alle andere kleuren die je zoekt. De kleuren zijn eenvoudig te mengen, dankzij de drie verschillende LEDs die er aanwezig zijn. Met de afstandsbediening kies je de kleur die je wilt. De kleurechtheid van de LEDs maakt het zelfs mogelijk om afzonderlijke lichtslangen in LED in dezelfde kleur te zetten.

Creëer eenvoudig de sfeer die je wilt, met de LED strips in kleur. Ze zijn makkelijk te gebruiken en bovendien waterdicht, dankzij de IP65-waarde. Dat betekent dat je er ook in de badkamer of buiten gebruik van kunt maken. Ideaal om de gevel te volgen of om de tuin te verlichten, op een manier die alleen met LED mogelijk is. De verlichting wordt niet of nauwelijks warm en gaat lang mee, dankzij het grote aantal branduren. Bovendien heeft de LED-verlichting nauwelijks elektriciteit nodig, waardoor de energierekening niet hoog uit hoeft te vallen.

20 meter LED strip met afstandsbediening

Zoek je een 20 meter LED strip in RGB, het liefst met een afstandsbediening? We zijn jouw specialist in LED strips, beschikbaar in de afmetingen die je nodig hebt. Bekijk bijvoorbeeld ook de modellen in 50 meter of juist in 10 meter en zelfs in 1 meter. Op die manier zorg je voor de lengte waar je naar zoekt. Je kunt de strips aan elkaar koppelen, om ze gewoon met één afstandsbediening te gebruiken. Dat maakt het eenvoudig om de gewenste kleur in te stellen, voor de sfeer waar jij met de verlichting voor wilt zorgen.

De 20 meter RGB strips in LED zijn mooi dimbaar en zorgen voor verlichting in iedere kleur die je wenst. Op die manier heb jij de volledige controle over het licht, gewoon bij ons vanuit de eigen voorraad. In veel gevallen kunnen we er direct voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling vlot in huis hebt. Bestel online de LED strip met de afstandsbediening, net als de verlengingen die je daarbij kunt gebruiken. En heb je vragen over de RGB LED strip? Wij vertellen je graag meer over de verlichting in kleur, net als de andere LED lampen die je online kunt bestellen.