LED Strips RGB 5 Meter

LED strip RGB in 5 meter kopen? De ideale keuze om verlichting in te stellen in de kleur die je wilt. Gewoon met een afstandsbediening, waarmee je eenvoudig zorgt voor iedere kleur van de regenboog. Je hebt de keuze uit modellen met afstandsbediening en de verlengingskabels, zodat je zelf bepaalt in welke lengte je er gebruik van wilt maken. Uiteraard kun je rekenen op LEDs van de hoogste kwaliteit, waardoor je kunt vertrouwen op een hoge lichtopbrengst en goede kleurechtheid. Dat laatste zorgt ervoor dat je verschillende RGB LED strips in dezelfde kleur kunt inschakelen, om het netjes op elkaar af te stemmen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

10 artikel(en)

Sorteer op

10 artikel(en)

Sorteer op

De RGB LED strip in 5 meter is er zowel op basis van 230V als 12V. Wil je daar bijvoorbeeld in de tuin of elders op een veilige manier gebruik van maken, dankzij het lage stroomniveau? Een 12V-oplossing is dan goed geschikt. De zwakstroom voorkomt gevaarlijke situaties, om daar bijvoorbeeld in de tuin zonder problemen mee aan de slag te gaan. En gebruik je liever de 230V LED strips? Ook die kun je eenvoudig online bestellen. Op die manier heb je de keuze uit verschillende modellen, afhankelijk van de manier waarop je die wilt gebruiken.

RGB LED strip: alle kleuren

Welke LED strips in RGB in 5 meter je ook kiest, je hebt daarmee de mogelijkheid om iedere gewenste kleur in te stellen. Dat kan in rood, groen en blauw, net als in oranje, paars en bijvoorbeeld geel. Je kiest eenvoudig iedere kleur van de regenboog, waarmee je zorgt voor de verlichting waar jij naar op zoek bent. Leuk voor een feestelijke sfeer of als rustige achtergrondverlichting. Makkelijk aan te brengen en weer aan te zetten in de kleur die je eerder koos, dankzij de handige programma’s die er beschikbaar zijn.

De programma’s maken het bovendien makkelijk om de RGB LED strip te dimmen of ervoor te zorgen dat je de snelheid waarmee de kleur wisselt kunt aanpassen. Je hebt de keuze uit een aantal handige instellingen, om er eenvoudig voor te zorgen dat je de controle hebt over de manier waarop je de RGB LED strip gebruikt. Zorg voor kleurrijke verlichting tijdens een feestje of gebruik de strips in de huisstijl van jouw bedrijf. Wat je er ook mee voor ogen hebt, met onze LED stript RGB in 5 meter weet je zeker dat de verlichting past bij wat je zoekt.

5 meter LED strip met afstandsbediening

De bediening van de 5 meter RGB LED strips is heel eenvoudig, dankzij de afstandsbediening die je daarbij kunt bestellen. Makkelijk in het gebruik en goed geschikt om de verlichting aan te sturen, ook als je meerdere strips aan elkaar koppelt. Bovendien is de strip goed waterdicht, dankzij de IP65-waarde daarvan. Dat betekent dat je er ook in de badkamer of buiten zonder problemen gebruik van kunt maken. De afstandsbediening kun je dan gewoon binnen houden, omdat dit werkt op basis van radiofrequentie (RF).

Ben je op zoek naar LED strips RGB in 5 meter of in een andere lengte? Je kunt de strips ook in 1 meter lengte, 10 meter of bijvoorbeeld 50 meter bestellen. Op die manier zorg je eenvoudig voor de lengte die je nodig hebt, waarmee je de verlichting instelt in de kleur die je het mooist vindt. Heb je zin in een feestje of heb je de RGB strip in LED ergens anders voor nodig? Bestel de strip online, dan gaan wij er mee aan de slag en heb je de kleurrijke verlichting daarna zo snel mogelijk in huis.