LED Strips RGB 50 Meter

LED strips RGB in 50 meter nodig? Lange strips met gekleurde LEDs, die je goed kunt gebruiken voor feestelijke gelegenheden of om de ruimte op een heel bijzondere manier te decoreren. Ideaal in de horeca, in de retail en andere bedrijfsomgevingen. Of voor bij je thuis, als je zoekt naar een lange lichtslang waar je op allerlei manieren gebruik van kunt maken. De LED-slang heeft een aantal fijne eigenschappen, zoals een IP65-bescherming tegen water en stof. Daarmee zorg je ervoor dat je hier in allerlei situaties goed gebruik van kunt maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

De LED strips in RGB en 50 meter zijn er zelfs met een afstandsbediening, waardoor het mogelijk is om de kleuren op afstand te kiezen. Je kunt daarmee de krachtige LEDs instellen, uiteraard in de kleur die je op dat moment wenst. Het garandeert een hoge lichtopbrengst en precies de juiste kleur. Dat laatste valt vooral op zodra je meerdere strips met elkaar combineert. Je zet ze eenvoudig in dezelfde kleur, om er in de ruimte voor te zorgen dat je de gewenste sfeer kunt creëren. Dankzij de RGB LED strip heb jij de volledige controle over zowel het licht als de kleur.

RGB LED strip: alle kleuren

De RGB LED strip zet je eenvoudig in de kleur die je wenst. En dat kun je natuurlijk ook weer eenvoudig wisselen, om altijd de sfeer te creëren waar je op dat moment zin in hebt. Gebruik de kleuren uit de huisstijl van jouw bedrijf of zorg er thuis voor dat je kunt wisselen tussen bijvoorbeeld rood, groen en blauw. En gaat het je om geel, paars of knaloranje? Je kunt iedere kleur maken, dankzij de drie soorten LEDs die er beschikbaar zijn. Samen zorgen ze ervoor dat je de kleur kiest die je zoekt, voor de verlichting waar je graag gebruik van wilt maken.

Uiteraard kun je zelf eenvoudig de kleur kiezen van de LED strips RGB in 50 meter. En wil je in plaats daarvan gebruik maken van een automatisch programma? Je hebt de keuze uit tal van verschillende programma’s, bijvoorbeeld met een dimfunctie, een snelheidsregeling en een geheugenfunctie. Op die manier schakel je de verlichting eenvoudig uit en weer in, gewoon in dezelfde kleur als die je eerder gebruikt. Het maakt de LED strip de ideale keuze om licht te creëren in de kleur die je wilt, op basis van LED en daarmee met een energiezuinig karakter.

50 meter LED strip met afstandsbediening

Wil je de 50 meter LED strip RGB zo makkelijk mogelijk bedienen? De afstandsbediening is daarvoor ideaal. In combinatie met een afstandsbediening regel je eenvoudig de kleur die je wenst, gewoon via het RF-signaal. Het is niet nodig om op de LED strip te richten, waardoor je de bediening eenvoudig houdt en je dat in allerlei situaties zonder problemen kunt doen. De makkelijkste manier om de kleur te kiezen die je zoekt, voor de mooiste verlichting op basis van LED.

Bestel online de LED strips RGB in 50 meter, net als de andere beschikbare modellen. Bijvoorbeeld in 20 meter of in 10 meter, net als op basis van 1 meter. Je hebt online de keuze uit diverse RGB LED strips, voor verlichting in de kleur die je wilt. En die kleur is bovendien makkelijk te wisselen, om daar altijd zelf de volledige controle over te houden. In 50 meter en andere lengtematen, waarmee je ervoor zorgt dat je de strips overal kunt plaatsen. Eenvoudig online te bestellen, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan.