Bewegingssensoren

Een bewegingssensor kopen? De ideale keuze om jouw verlichting te automatiseren, zowel voor binnen als voor buiten. Wil je er in de hal of op de hang voor zorgen dat de lamp aangaat zodra je langsloopt? De sensoren zijn beschikbaar voor binnen en voor buiten, waarmee je ervoor zorgt dat je niet meer zelf op de lichtknop hoeft te drukken om de lamp aan te zetten. In plaats daarvan gaat dat automatisch op het moment dat je voorbij loopt. En minstens zo belangrijk, de lamp schakelt automatisch uit als er geen sprake meer is van beweging. Op die manier draagt de bewegingssensor bovendien bij aan het zuinig gebruik van de verlichting die je hebt hangen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Je hebt de keuze uit verschillende bewegingssensoren. De modellen zijn er bijvoorbeeld in zwart en in wit, net als met een verschillende kijkhoek. Zoek je naar een model dat rondom in de gaten kan houden of er sprake is van beweging of gaat het je om een bepaalde richting waar je altijd vandaan komt? Wij zorgen er met de verschillende sensoren voor beweging voor dat je jouw verlichting automatisch kunt inschakelen als dat nodig is. Een fijne keuze bij de voordeur en in de hal, zowel om er zelf praktisch gebruik van te maken als om anderen in het licht te zetten als ze voor de deur staan.

Bewegingssensoren: waarop letten?

Benieuwd waarop je moet letten als je een keuze wilt maken uit de bewegingssensoren die je kunt bestellen? Het is bijvoorbeeld verstandig om goed te kijken naar de IP-waarde. Een IP20-bewegingssensor is bijvoorbeeld goed geschikt voor binnen, maar je kunt daar buiten helaas geen gebruik van maken. Voor buiten (en voor in de badkamer en het toilet) heb je een model nodig met een IP44-waarde. Op die manier is er een betere bescherming tegen vocht en stof aanwezig. Die zorgt ervoor dat je er veilig gebruik van kunt blijven maken, ook als je een keer staat te douchen of als het buiten flink begint te regenen.

Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Ondertussen leggen we je graag uit waarop te letten, zoals de manier van inbouw waar je gebruik van kunt maken. De meeste bewegingssensoren zijn geschikt voor opbouw. Je kunt ze plaatsen op de wand of op het plafond. Het nadeel hiervan is dat je de complete sensor blijft zien. Ter alternatief kun je gebruik maken van een bewegingssensor voor inbouw. Je kunt die op een meer nette manier wegwerken, al moet je daar natuurlijk wel de ruimte voor hebben. En let daarnaast op het vermogen dat je er maximaal mee kunt schakelen, bijvoorbeeld tot 1.000 of 1.200W. De lampen die je erop aansluit mogen samen niet meer vermogen hebben, al zal dat doorgaans niet snel voorkomen.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, is morgen in huis met 100 dagen bedenktijd

De bewegingssensoren hebben we in de meeste gevallen op voorraad, waardoor je die standaard de volgende werkdag in huis hebt als je die voor 23:00 uur bestelt. Dat betekent dat je er snel gebruik van kunt maken, om jouw verlichting te automatiseren. Wil je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de verlichting aangaat als er iemand voor de deur staat of als je zelf door de gang of de hal loopt? Het zijn handige toepassingen, waarmee je voorkomt dat je de verlichting handmatig dient in te schakelen. Je kunt de bewegingssensor combineren met onze zuinige LED-verlichting, zodat je dubbel op de kosten kunt besparen. Zodra de lamp brandt kost dat dan namelijk maar weinig energie. Bovendien gaat de lamp alleen aan als er beweging is, en zal die daarna vanzelf weer netjes uitschakelen.

De bewegingssensoren zijn er in zwart en in wit, net als in verschillende afmetingen. Zoek je naar een klein model om op een compacte en minder zichtbare manier gebruik van te maken? Op een wit plafond en op een witte wand is het dan verstandig om gebruik te maken van een wit model. Andersom kun je er met zwart voor zorgen dat je een mooie combinatie maakt op de meer donkere delen in het interieur. We maken het je daarmee graag eenvoudig om een sensor te plaatsen, zodat je die niet steeds zelf hoeft in te schakelen.

Bewegingssensoren kopen

Wil je een bewegingssensor kopen? Je kunt die eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je jouw sensor vlot in huis hebt en je jouw verlichting daarmee automatisch kunt laten in- en uitschakelen.

Je profiteert bij ons standaard van onze laagsteprijsgarantie. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op alle aankopen, om daar op een voordelige en vertrouwde manier gebruik van te maken. En heb je vragen over de bewegingssensoren en hoe je daar binnen of buiten gebruik van kunt maken? Stel ons je vragen, dan leggen we het je graag uit.