Bouwlamp Statieven

Bouwlamp statieven gezocht? Een belangrijk accessoire, waarmee je ervoor zorgt dat je de verlichting op de juiste manier neer kunt zetten. Om de bouwlamp te richten en op een stevige manier vast te houden. In de richting die je wilt, bijvoorbeeld om de bouwplaats op een goede manier te verlichten. Beschikbaar als enkel of dubbel model, standaard uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op
 • Bouwlamp Statief - Houder - Uitschuifbaar - Aluminium - Enkel
  1 review(s)

  Normale prijs: 69,99

  39,99

 • Bouwlamp Statief - Houder - Uitschuifbaar - Aluminium - Dubbel
  1 review(s)

  Normale prijs: 79,99

  44,99

2 artikel(en)

Sorteer op

Met de houder op een statief zorg je ervoor dat je de bouwlampen op een degelijke manier kunt plaatsen. De beste manier om die neer te zetten, op de gewenste hoogte van de grond. Eenvoudig uitschuifbaar, waarmee je zelf bepaalt op welke wijze je er gebruik van maakt. Voor een enkel of een dubbel model, en uiteraard specifiek geschikt voor een LED bouwlamp.

Wij laten je online zien welke bouwlamp statieven er beschikbaar zijn, die je vervolgens eenvoudig kunt bestellen. Als enkele of dubbele variant, om daarmee één of twee bouwlampen te plaatsen. Wat ons betreft op basis van LED, waarmee je voorkomt dat die te heet worden. En belangrijker, waarmee je bespaart op het energiegebruik en je toch kunt rekenen op een hoge lichtopbrengst.

Uitschuifbaar: enkel of dubbel

De bouwlamp op een statief plaatsen en benieuwd hoe je dat goed kunt doen? De modellen die je online bestelt zijn standaard uitschuifbaar. Dat betekent dat je de bouwlamp statieven kunt instellen op een hoogte tussen 65cm en bijvoorbeeld 160cm. Zoek je naar een hoger model of juist een laag exemplaar? Wij zorgen er met de statieven voor dat je daar de volledige vrijheid in hebt. De makkelijkste manier om de (LED) bouwlampen te plaatsen op de manier die je wilt.

Ondanks de lage prijs voor de statieven voor bouwlampen kun je aan de andere kant rekenen op het meest geschikte materiaal daarvoor. Dat geldt voor zowel de enkele als de dubbele modellen. Te gebruiken voor één bouwlamp of twee modellen. Met samen meer vermogen, zodat je met de LED verlichting op de bouwplaats eenvoudig zorgt voor een zo groot mogelijke lichtopbrengst. Wij laten je zien wat er mogelijk is, om online de statieven te bestellen die je nodig hebt. De beste manier om alles goed te verlichten, zonder dat je daar bij ons een hoge prijs voor betaalt.

Bouwlamp statieven in aluminium

Op zoek naar bouwlamp statieven van goede kwaliteit? Onze modellen in aluminium zijn dan een uitstekende keuze. Het is een stevig en duurzaam materiaal, dat tegelijkertijd heel licht van gewicht is. Dat betekent dat je de statieven gemakkelijk mee kunt nemen, om ze op de juiste plaats neer te zetten. Een degelijke en duurzame keuze, die lang mee gaat en bovendien goed op zal vallen.

De statieven hebben opvallende kleuren, waarmee ze op de bouwplaats een veilige keuze vormen. Goed te zien en makkelijk te herkennen, zowel overdag als tijdens de avonduren. Met daarop de LED bouwlampen waar je gebruik van wilt maken, om de omgeving te verlichten. Of om het object uit te lichten, zodat je daar ook bij donker aan door kunt blijven werken.

Enthousiast over de bouwlamp statieven die je kunt bestellen? Je hebt standaard 100 dagen bedenktijd, om de producten op je gemak goed te kunnen beoordelen. Natuurlijk met de laagsteprijsgarantie, zodat je daarvoor niet meer betaalt dan nodig. Je krijgt 5 jaar BES LED garantie en we kunnen je de meeste producten gewoon uit eigen voorraad leveren. Net als aan onze meer dan 100.000 andere tevreden klanten, zodat je daarmee een goede keuze maakt. Bestel de statieven voor bouwlampen online, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.