GU10 Fittingen

GU10 fittingen gezocht? De ideale fitting om spots aan te sluiten. Op basis van LED of halogeen, omdat je daar in de beide gevallen op dezelfde manier gebruik van kunt maken. Beschikbaar in bijvoorbeeld wit, waarbij de keramische fitting ervoor zorgt dat je kunt rekenen op hoge kwaliteit. Met 15cm draad, zodat je voldoende vrijheid hebt om het netjes aan te sluiten op het stroomnet. De makkelijkste manier om de GU10 fittingen te verbinden met 220/230V. En wil je de verlichting schakelen? Gebruik een schakelaar, die je bijvoorbeeld op de wand kunt plaatsen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

5 artikel(en)

Sorteer op

5 artikel(en)

Sorteer op

De GU10 fittingen zijn voorzien van twee aansluitdraden, die je kunt gebruiken om de fitting aan te sluiten op het stroomnet. Het garandeert het stroomcircuit dat er nodig is om de verlichting te laten branden. Het materiaal van de fitting is keramisch, zodat je daarmee kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

De GU10 fittingen kun je op verschillende manieren gebruiken, afhankelijk van de lichtbronnen die je wilt aansluiten. Gaat het om moderne GU10 LED spots of juist om de halogeenspots waar je nog gebruik van maakt? In de beide gevallen kun je goed gebruik maken van de fittingen die je online kunt bestellen. De aansluiting is precies hetzelfde, waardoor het niet nodig is om daar andere modellen voor te bestellen. De witte kleur zorgt er bovendien voor dat het goed mogelijk is om dit zo onopvallend mogelijk te doen.

Spot aansluiten

Een spot aansluiten door gebruik te maken van de GU10 fittingen? Dat werkt op een heel eenvoudige manier. Er is sprake van een fitting met een draaimechanisme. Het is voldoende om de spot er met de aansluitingen in te plaatsen en die vervolgens een beetje te draaien. Je merkt op die manier dat de spot vast komt te zitten. Dat geldt zowel voor de modellen op basis van LED als de exemplaren op basis van halogeen. En wil je de spot na het aansluiten op een later moment weer verwijderen? Dat kan door de spot de andere kant op terug te draaien en er daarna weer uit te nemen.

De hoge kwaliteit van onze fittingen voor GU10 blijkt uit het gebruik van keramisch materiaal. Het zorgt voor een uitstekende geleiding, waardoor de spots goed contact maken. Dat is belangrijk, om te garanderen dat de spots blijven branden zolang ze zijn aangesloten op het lichtnet. Uiteraard is dit te onderbreken met een schakelaar, om zelf te bepalen wanneer je de spots wilt inschakelen en weer uit wilt doen. Het keramische materiaal zorgt bovendien voor een duurzaam resultaat, om jaren zonder problemen gebruik van te maken.

GU10 fittingen kopen

Op zoek naar GU10 fittingen voor halogeen spots of specifiek voor LED spots? Het is in de beide gevallen mogelijk om er gebruik van te maken. De fitting is voor de beide soorten lichtbronnen hetzelfde. Maak je al gebruik van fittingen voor halogeen? Je kunt daar zonder problemen een LED GU10 spot in gebruiken. Of er meer modellen bij bestellen, zodat je de kans hebt om meer lichtbronnen aan te sluiten.

Uiteraard kun je de GU10 fittingen eenvoudig online bestellen. Je betaalt daarvoor de laagste prijs, dankzij onze online garantie daarop. Je hebt je bestelling vervolgens standaard 100 dagen op zicht, om er zeker van te zijn dat je daarmee de juiste keuze maakt. En bestel je op werkdagen voor 23:00 uur? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de GU10 fittingen standaard de volgende dag al in huis hebt.