LED TL Armaturen

LED TL armaturen kopen? Een energiezuinige, duurzame en bovendien goedkope keuze. Dankzij onze laagsteprijsgarantie, voor alle modellen bij ons uit het assortiment. In verschillende afmetingen en natuurlijk met het vermogen en de lichtopbrengst waar je naar op zoek bent. Belangrijke eigenschappen, aan de hand waarvan we je helpen een goede keuze te maken. Of specifiek waterdicht en gemaakt van een hoogwaardig kunststof, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 96 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 96 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Zoek je naar waterdichte LED TL armaturen? Let op de IP-waarde, bijvoorbeeld met waarde IP54 of hoger. Op die manier weet je zeker dat vocht en vuil geen kans krijgen om binnen te dringen. Het maakt de armaturen geschikt voor buiten, net als in andere vochtige ruimten. Bovendien krijg je daarop natuurlijk onze uitgebreide garantie, zodat je zeker weet dat je kiest voor kwaliteit. Een fijn idee, binnen ons complete assortiment.

Zoek je naar LED TL armaturen in specifieke afmetingen? Je kunt de modellen compleet aanschaffen, waarmee je zeker weet dat het je nergens aan zal ontbreken. Bijvoorbeeld met een lengte van circa 70 centimeter, zo’n 130 centimeter of iets meer dan 150 centimeter. Makkelijk te plaatsen en goed te gebruiken in verschillende omgevingen, zowel zakelijk als particulier. Goed van kwaliteit en uitgevoerd in bijvoorbeeld hoogwaardig kunststof. Als duurzame keuze, waar je na de plaatsing zo min mogelijk omkijken naar zal hebben.

Vermogen en IP-waarde

Let bij de keuze voor LED TL armaturen goed op bijvoorbeeld het vermogen en de lichtopbrengst. Het vermogen staat voor wat er maximaal is toegestaan, om te voorkomen dat het armatuur te heet zal worden. Normaal gesproken heb je daar bij LED minder snel last van dan bij halogeen. LED TL buizen slagen er met minder vermogen in om dezelfde hoeveelheid licht uit te stralen. Dat betekent in de praktijk dat je er meer energiezuinig gebruik van kunt maken. Het voorkomt onnodige hitteontwikkeling, waardoor de LED TL armaturen het prima aankunnen.

Houd bij de keuze voor LED TL armaturen ook rekening met de IP-waarde daarvan. Dit zegt iets over de mate waarin het armatuur bescherming biedt tegen vocht en vuil. Wil je er bijvoorbeeld in een vochtige ruimte of zelfs buiten gebruik van maken? De modellen met een IP-waarde van 56 of 65 zijn waterdicht. De IP54 en IP65 armaturen zijn op die manier goed geschikt om te gebruiken in een vochtige omgeving en bijvoorbeeld op een buitenlocatie. Vocht en buil kunnen er niet naar binnen dringen, waardoor dit de werking niet kan beïnvloeden.

LED TL armaturen kopen

Tenslotte is het bij het kopen van LED TL armaturen verstandig om goed te kijken naar het vermogen dat je daarmee kunt vervangen. Ideaal als je van plan bent om de TL verlichting te verwijderen en daar de LED-variant voor op te hangen. Uiteraard denken onze experts graag met je mee, als je een goede keuze wilt maken voor geschikte armaturen. Op die manier weet je zeker dat je voor dezelfde lichtopbrengst kunt zorgen. Bij een lager vermogen, waardoor de energierekening een stuk lager zal uitvallen.

Je kunt online LED TL armaturen kopen, in alle soorten en maten waar je naar op zoek bent. We hebben de meeste modellen voor je op voorraad, zodat we de bestelling daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel je voor 23:00 uur op een werkdag? Dan heb je de armaturen voor LED TL buizen standaard de volgende dag in huis. Met de laagsteprijsgarantie en 100 dagen op zicht, zodat je zeker weet dat je daarmee een degelijke keuze maakt.