Spanningsrail Accessoires

Spanningsrails accessoires gezocht? Speciaal geschikt voor de spanningsrails en systemen, bijvoorbeeld om railverlichting op te hangen. Goed geschikt voor de horeca, net als voor thuis en op kantoor. Er zijn allerlei toepassingen mee mogelijk, waarvoor je online eenvoudig de accessoires kunt bestellen die je daarbij nodig hebt. Standaard goed van kwaliteit en bijvoorbeeld beschikbaar in zwart en in wit. Voor 1-fase en 3-fase, afhankelijk van de spanningsrail waar je gebruik van maakt om de verlichting te realiseren.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 79 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 79 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Onze spanningsrails accessoires zijn goed van kwaliteit, bijvoorbeeld als je zoekt naar een rechte doorverbinder voor 1-fase. Beschikbaar in zwart en wit, net als de hoek-koppelingen. Het is een L-koppeling, waarmee je de kans hebt om een hoek aan te brengen in de rail die je plaatst. Handig, bijvoorbeeld als je het plafond wilt volgen langs de muren. Om voor voldoende verlichting te zorgen, zowel thuis als op kantoor en in een (luxe) winkelomgeving.

Gebruik je een spanningsrail om railverlichting aan te brengen? Op basis van LED, voor een zuinige keuze waarmee je de energierekening omlaag kunt brengen? Wij laten je zien welke producten daarvoor beschikbaar zijn. Gemaakt van aluminium of van staal, net als van kunststof. Hoogwaardige materialen, beschikbaar in zwart en wit. Om af te stemmen op de spanningsrails die je gebruikt, waardoor de verschillende kleuren goed bij elkaar passen en het systeem zo min mogelijk aandacht zal trekken.

Systemen koppelen: doorverbinder

Wil je systemen koppelen? Daarvoor kun je gebruik maken van een doorverbinder. Die is er recht of in een hoek, net als in de vorm van een T-koppeling. Het biedt de mogelijkheid tot volledige vrijheid, waarmee je alle kanten op kunt. Iets waar onze experts je natuurlijk graag meer over vertellen. En zoek je een flexibele doorverbinder? Het zijn populaire spanningsrails accessoires, waarmee we ervoor zorgen dat je het systeem inricht op de manier die je wilt. Goed van kwaliteit en toch op een voordelige manier beschikbaar, vaak bij ons uit de eigen voorraad.

Zoek je een X-kruis als doorverbinder of gaat het je met een connector voor een hanglamp om een heel ander accessoire? Wij zorgen ervoor dat je daar in goede kwaliteit gebruik van kunt maken, zonder daar een hoge prijs voor te betalen. De beste keuze voor thuis en op kantoor, net als in de horeca. In zwart en in wit, voor 1-fase of 3-fase. Wij laten je online graag zien wat er beschikbaar is, zodat je de spanningsrails accessoires kunt bestellen die je nodig hebt.

Spanningsrails accessoires

Ben je naast die spanningsrails accessoires op zoek naar een complete ophangset? Beschikbaar op basis van 1-fase en 3-fase, zodat je daar op een vakkundige manier mee aan de slag kunt. Flexibel of in een van de specifieke uitvoeringen, zowel recht als in een hoek en zelfs in een kruis (X). Voor de koppeling die je wilt maken, beschikbaar in zwart en in wit om dat goed aan te laten sluiten op de rest van de systemen die je gebruikt.

We hebben veel van de spanningsrails accessoires voor de systemen oor je op voorraad, zodat we die snel op jouw adres kunnen laten leveren. Sterker nog, als je voor 23:00 uur bestelt heb je de producten standaard de volgende (werk)dag in huis. Je betaalt altijd de laagste prijs dankzij onze laagsteprijsgarantie en de producten heb je standaard 100 dagen op zicht. Bestel de spanningsrails accessoires online, net als onze andere meer dan 100.000 tevreden klanten. Dan gaan wij er voor je mee aan de slag.