Spanningsrails

Spanningsrails kopen? De makkelijkste manier om meerdere lichtpunten aan te sluiten, die je precies daar kunt plaatsen waar je ze wenst. Goed te gebruiken met railspots, binnen een systeem op basis van 1-fase of 3-fase. Afhankelijk van hoeveel verlichting je wilt aansluiten, bijvoorbeeld thuis, op kantoor of in de horeca. Goed van kwaliteit en op een goedkope manier beschikbaar. En heb je vragen over de systemen of hoe je daar gebruik van kunt maken? Onze experts leggen het je natuurlijk graag uit.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

21 artikel(en)

Sorteer op

21 artikel(en)

Sorteer op

De spanningsrails zijn er in verschillende uitvoeringen, zowel voor 1-fase of 3-fase. In zwart en in wit, bijvoorbeeld uitgevoerd in luxe aluminium. Het is een hoogwaardige keuze, om er aan het plafond op een nette manier gebruik van te maken. Waarbij je spanning zet op de rails, zodat je de lichtbronnen daar in kunt plaatsen op de plek die je wilt. En meer of minder verlichting toe kunt voegen, afhankelijk van hoe je daar in de ruimte graag gebruik van wilt maken.

Bekijk bijvoorbeeld de lengte van het systeem, zodat je daar op een goede manier mee uit de voeten kunt. Of koppel de verschillende systemen, waarvoor je gebruik kunt maken van de connectoren. Recht of in een hoek, net als in een kruis om er alle kanten mee op te kunnen. Met bijvoorbeeld beschermingsgraad IP20, om daar binnen op een veilige manier gebruik van te maken.

Voor 1-fase of 3-fase

Benieuwd naar de verschillende soorten spanningsrails die je kunt bestellen? Vraag onze specialisten naar de verschillen tussen de systemen voor 1-fase en 3-fase. Op basis van het vermogen dat je aan kunt sluiten, verdeeld over de diverse groepen. Een belangrijke overweging, zowel thuis als op kantoor of in de horeca. Voor professionele verlichting of een sfeervolle omgeving, waarover we graag met je meedenken.

Wil je de spanningsrails bestellen? Houd er dan rekening mee dat je daarnaast een paar andere producten nodig hebt:

  • Trackspots (railspots)
    De spanningsrail is geschikt om lampen aan te bevestigen, precies op de plaats die jij wilt. Zodra er spanning staat op de rails zullen de lampen licht uitstralen, om daar op een mooie manier gebruik van te maken.

  • Verbindingsstukken
    Meerdere spanningsrails aan elkaar koppelen? Zorg ervoor dat je de verbindingsstukken gebruikt. Beschikbaar in een rechte vorm, net als in een hoek of zelfs een kruis om er alle richtingen mee uit te kunnen.

  • Optioneel: connectors
    Lampen aan een rail laten hangen? Dat kan met de connectors die er beschikbaar zijn. Voor reguliere hanglampen of plafondlampen, die je anders niet aan de rails zou kunnen bevestigen.

Spanningsrails voor railspots kopen

Wil je spanningsrails voor railspots kopen? Of voor andere verlichting, die je er met een connector op kunt aansluiten? Wij laten zien wat er beschikbaar is, zodat je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Op basis van 1-fase of 3-fase, in de lengte waar je naar op zoek bent. Smal uitgevoerd in een witte of zwarte kleur. In een hoogwaardig materiaal zoals aluminium, voor een degelijke, duurzame en bovendien luxe keuze.

Online spanningsrails bestellen? Dankzij 100 dagen bedenktijd heb je ruim de tijd om zeker te weten dat je daarmee een goede keuze maakt. Met de laagsteprijsgarantie en natuurlijk minimaal 2 jaar BES LED garantie. Vaak geleverd vanuit onze eigen voorraad, zodat je er vlot mee aan de slag kunt na de levering op jouw adres. We gaan er graag voor je mee aan de slag, net als voor de meer dan 100.000 andere tevreden klanten. Bestel online de spanningsrails, net als de accessoires die je daarbij nodig hebt.