LED Downlights

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 105 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De led panelen ook wel led downlights genoemd zijn geweldige inbouwspots. De led panelen zijn zeer gemakkelijk te bevestigen in het plafond. Doormiddel van de vleugelscharnieren die worden meegeleverd kan de led paneel gemakkelijk bevestigd worden. De led panelen hebben witte afgewerkte randen. De drivers/transformators zijn inbegrepen. Led panelen worden compleet geleverd met vleugelscharnieren en de driver/trafo. De led panelen zijn een prima vervangen van de led inbouwspots. Dit zorgt ervoor voor een besparing van 95%. Deze led panelen zijn spatwaterdicht, dus kan ook in de badkamer gebruikt worden.

De techniek achter de LED panelen

De led panelen hebben een driver die ervoor zorgt dat de panelen goed functioneren. De powerfactor is dan minimaal 0,9. Er ontstaat een blindstroom waardoor het geen extra kosten veroorzaakt. De driver/trafo is direct op 230V aan te sluiten.

Besparen dankzij de downlighters

Led panelen / downlighters zorgen voor een besparing op zowel energiekosten als vervangingskosten. Led panelen gaan namelijk tussen 30.000 en 50.000 branduren mee terwijl een traditionele lamp maar 10.000 uren mee gaat. Dit zorgt voor een flinke besparing.

LED paneel aansluiten

Dankzij de vleugelscharnieren die meegeleverd worden kan de led paneel gemakkelijk in het plafond bevestigd worden. Alle modellen zijn tevens voorzien van de driver/trafo. De driver wordt aangesloten op een schakelaar of een led dimmer indien het een dimbare variant is.

Welke LED panelen / downlights zijn te koop bij BES LED?

BES LED biedt de led panelen in de kleuren warm wit (3000K) en helder wit (6000K). De led panelen zijn in twee soorten vermogens leverbaar namelijk 3W en 6W. 3W is te vergelijken met een inbouwspot van 30W en de 6W variant is te vergelijken met een inbouwspot van 50W. Beide modellen zijn dimbaar als niet dimbaar leverbaar. Bij de dimbare modellen adviseren wij om de led dimmers te gebruiken van BES LED. BES LED test iedere led paneel met de led dimmer in het assortiment. De led panelen worden getest op diep dimmen, of de led panelen geluid maken en op flikkeren. Indien er al een huidige led dimmer aanwezig is dan dient het een led dimmer te zijn met faseaansnijding.