LEDVANCE

LEDVANCE lampen kopen? LED verlichting van zeer hoge kwaliteit, beschikbaar in een aantal mooie uitvoeringen. Zoek je naar een plafonnière met een bewegingssensor of juist naar een LED breedstraler? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is. Beschikbaar in 3000K voor warm wit licht, net als in andere kleurtemperaturen voor natuurlijk wit of zelfs helder en koel wit licht. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waarmee je zeker weet dat je kiest voor hoge kwaliteit.

15 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

15 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

LEDVANCE is een bekende naam voor verlichtingsprofessionals en eindgebruikers. Je hebt de keuze uit allerlei LED armaturen en LE lampen. En zoek je naar Smart Home-oplossingen? Ook dan kun je bij dit merk terecht. Voortgekomen uit OSRAM, een van de grootste producenten op het gebied van verlichting. Dat betekent dat je er kunt rekenen op goede kwaliteit, net als veel vertrouwen, jarenlange klantenrelaties en een breed netwerk voor de distributie. Gelukkig hoef je daar niet zelf naar op zoek, omdat je de verlichting van LEDVANCE gewoon online kunt bestellen. We maken het je op die manier makkelijk, vanuit het online assortiment aan de hand waarvan je eenvoudig een goede keuze maakt.

Plafondlamp of breedstraler

Zoals de naam al aangeeft richt LEDVANCE zich volledig op LED verlichting. Op die manier past het merk uitstekend bij onze webshop. We zijn graag jouw specialist op het gebied van LED lampen. Daarbij richten we ons op de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat jij daar geen moment over hoeft te twijfelen. Ideaal voor thuis, bijvoorbeeld als je in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of een andere ruimte zoekt naar nieuwe verlichting. Makkelijk te bestellen en geschikt voor allerlei toepassingen. Om de bestaande verlichting mee te vervangen of als nieuwe keuze, als je het meteen goed wilt doen. Duurzaam en energiezuinig, bijvoorbeeld dankzij het grote aantal branduren van de verlichting.

Zoek je naar een plafondlamp van LEDVANCE of een LED breedstraler die je buiten kunt gebruiken? Kijk goed naar bijvoorbeeld de IP-waarde van de verlichting. Dat zegt iets over de bestandheid tegen vocht en vuil. Een hogere waarde zorgt ervoor dat vocht niet zomaar naar binnen kan dringen en dat de lamp ook vuil buiten zal houden. Op die manier kun je daar buiten of in een natte ruimte zoals de badkamer zonder problemen gebruik van maken. Bekijk het aanbod aan LEDVANCE verlichting, waarmee je ervoor zorgt dat je kunt vertrouwen op de goede kwaliteit waar OSRAM en ook dit nieuwe merk om bekend staan.

LEDVANCE verlichting kopen

We zijn jouw specialist in LED lampen van LEDVANCE. Zoek je naar plafondlampen? Een mooie plafonnière is een uitstekende keuze voor in de keuken en in de gang, net als in de badkamer of het toilet. Zorg er in de natte ruimten voor dat je rekening houdt met de IP-waarde, iets waar je op andere plekken voor binnen minder omkijken naar hebt. Op die manier vind je eenvoudig de verlichting die je nodig hebt, zodat je daarmee een goede keuze maakt. Goed van kwaliteit en toch heel betaalbaar, omdat je alles online kunt bestellen.

Bestel jouw binnenverlichting en buitenverlichting van LEDVANCE eenvoudig online. De meeste verlichting hebben we voor je op voorraad, waardoor we jouw bestelling meteen in orde kunnen maken. Dat betekent dat jij er snel mee aan de slag kunt, om nieuwe verlichting op te hangen of die alvast achter de hand te hebben. En heb je een vraag over de verlichting van LEDVANCE of een van de andere merken bij ons uit het brede online assortiment? Stel ons je vragen, dan leggen we je graag uit over de LED lampen en hoe je daar op een duurzame en energiezuinige manier gebruik van kunt maken.