LEDVANCE LED lampen

LEDVANCE LED lampen kopen? De beste keuze voor hoogwaardige verlichting, waar je op een heel duurzame manier gebruik van kunt maken. Voor LED armaturen met een lager vermogen, terwijl je natuurlijk kunt blijven rekenen op de lichtopbrengst die je zoekt. Dankzij de LED floodlights met hun hoge lichtopbrengst of de modellen met sensor die je juist heel specifiek kunt gebruiken. Als binnen- en buitenverlichting, dankzij het brede assortiment dat er beschikbaar is.


Zoek je naar de LED lampen van LEDVANCE? We zijn jouw specialist in deze verlichting van hoge kwaliteit. Die je eenvoudig online kunt bestellen, waardoor je daar de deur niet voor uit hoeft. Met keuze uit alle modellen die er beschikbaar zijn, zodat je daar gebruik van kunt maken in de armaturen die je al hebt zitten. Of op basis van een nieuw LED armatuur, afhankelijk van waar je de verlichting die je koopt wilt toepassen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

6 artikel(en)

Sorteer op

6 artikel(en)

Sorteer op

LEDVANCE van Osram: A-kwaliteit

Met de LEDVANCE LED lampen kies je voor A-kwaliteit. Als merk van Osram, een bedrijf dat meer dan 100 jaar ervaring heeft met verlichting op het hoogste niveau. Voor bij je thuis en bijvoorbeeld op de werkvloer, net als in winkels, showrooms en bijvoorbeeld musea. Afgestemd op de manier waarop je daar graag gebruik van wilt maken, zodat je altijd kunt rekenen op hoogwaardige verlichting die tegelijkertijd weinig elektriciteit verbruikt.

En zoek je bijvoorbeeld waterdichte LEDVANCE LED lampen of de modellen met een sensor? Net als wanner je zoekt naar de floodlights op basis van LED helpen we je daar graag mee. Dankzij het brede assortiment en op basis van onze adviezen, waarmee je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Voor verlichting waarmee het je aan niets zal ontbreken, zodat je daar de ruimte op een fijne wijze mee kunt verlichten.

Je hebt online de keuze uit diverse LED lampen. Speciaal voor aan het plafond en ook met een bewegingssensor. En als je zoekt naar andere binnenverlichting of juist de buitenverlichting. Waarover we je graag meer vertellen en waarmee je zeker weet dat je dankzij LEDVANCE van Osram kunt vertrouwen op A-kwaliteit.

LEDVANCE LED lampen kopen: uitgebreid assortiment

Wil je de LEDVANCE LED lampen kopen of heb je vragen over de binnen- en buitenverlichting die er beschikbaar is? We vertellen je er graag mee over, waarmee je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Om de verlichting die je hebt hangen te vervangen. Of om er gebruik van te maken in nieuwe LED armaturen, waarmee je zorgt voor een zeer energiezuinige combinatie.

Ontdek de Osram LEDVANCE-verlichting, waar je zowel thuis als in een professionele omgeving goed gebruik van kunt maken. Op een duurzame manier, dankzij een lager vermogen om toch voor dezelfde lichtopbrengst te kunnen zorgen. Met meer lumen uit een lager vermogen, waardoor de energierekening een stuk lager uit zal vallen.

Ga je voor specifieke binnen- of buitenverlichting? En ben je op zoek naar bepaalde plafondlampen met een sensor of gaat het je om een ander deel van ons assortiment? We hebben de meeste LED lampen van LEDVANCE gewoon voor je op voorraad, waardoor je daar snel gebruik van kunt maken. Bestel ze online, dan gaan wij daarmee voor je aan de slag, zodat je de lampen snel ontvangt.