OSRAM

OSRAM LED verlichting kopen? De Duitse producent geldt wereldwijd als een belangrijke speler, met een historie die meer dan 110 jaar oud is. Het bedrijf ontwikkelt professionele toepassingen en LED spots, waar je zowel in een zakelijke omgeving als thuis gebruik van kunt maken. De armaturen van het merk zijn van de hoogste kwaliteit en bieden uiteenlopende toepassingen. Bij ons kun je de LED verlichting van OSRAM eenvoudig online bestellen, zodat je daar in bestaande of nieuwe armaturen gebruik van kunt maken.

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in verlichting voor de automotive-industrie. Daarnaast vind je de verlichting terug in veel gebouwen in grote steden, waarmee de zakelijke tak van het bedrijf groot is geworden. Aan de andere kant heb je de kans om een OSRAM LED spot of een andere toepassing te kopen, waar je zowel binnen als buiten goed gebruik van kunt maken. Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rij, waarmee je op een voordelige manier investeert in zuinige verlichting. Het energieverbruik ligt lager en de levensduur is langer, waardoor je de komende tijd veel minder kosten hebt aan de verlichting.

LED en LED spots

Benieuwd naar de mogelijkheden als je zoekt naar LED van OSRAM? Je hebt online de keuze uit verschillende LED lampen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de bouwlampen die er beschikbaar zijn. Dankzij modellen met 30 tot 100 Watt kun je vertrouwen op een enorme lichtopbrengst. Het vermogen ligt lager dan bij traditionele lichtbronnen, terwijl het licht minstens zo fel is. Dat betekent een lager verbruik, terwijl je er op een functionele manier gebruik van kunt maken. Ideaal voor op een bouwterrein en in andere zakelijke omgevingen, dankzij de hoogwaardige producten van OSRAM.

Naast de LED bouwlampen heb je bij OSRAM de keuze uit LED spots. Zoek je naar een zakelijke of industriële toepassing daarvan? Dankzij 100W tot 150W is de verlichting fel genoeg om een heel magazijn mee te verlichten. En zoek je naar een waterdichte spot van de hoogste kwaliteit, in de kleurtemperatuur die je nodig hebt? De modellen zijn er in helder en koel wit, net als in natuurlijk wit. Op die manier vind je altijd de verlichting waar je naar op zoek bent. Wij maken het je graag makkelijk om de lampen online te bestellen, net als de accessoires of de specifieke armaturen die je wilt bestellen.

OSRAM armaturen voor binnen en buiten

De OSRAM LED lampen en LED spots zijn er voor binnen en voor buiten, om er op een hoogwaardige manier gebruik van te maken. En wil je er binnen mee werken in een natte ruimte? Kies dan voor de modellen die ook geschikt zijn voor buiten. Let goed op de IP-waarde, waarmee je voorkomt dat (spat)water invloed heeft op de werking van de verlichting. Je kiest in plaats daarvan voor een veilige toepassing op basis van hoogwaardige standaarden, zodat je met OSRAM LED zeker weet dat de verlichting het in alle omstandigheden blijft doen.

Uiteraard hebben we de LED lampen en spots van OSRAM en andere merken in de meeste gevallen voor je op voorraad. We maken het je online graag zo makkelijk mogelijk om de LED verlichting te bestellen. Ontdek het uitgebreide assortiment en maak je keuze, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. We zorgen ervoor dat je de spots en andere lampen op basis van LED zo snel mogelijk in huis hebt. De makkelijkste manier om nieuwe verlichting te bestellen, zowel om thuis als om zakelijk en zelfs industrieel te gebruiken op de manier die je voor ogen hebt.