OSRAM LED Lampen

Osram LED lampen kopen? A-kwaliteit verlichting, waar je op een heel zuinige en duurzame manier gebruik van kunt maken. Dankzij het lagere vermogen, terwijl je toch kunt rekenen op hetzelfde of zelfs een hogere lichtopbrengst. Dat geldt natuurlijk voor de verschillende soorten LED lampen. Dus zoek je spots, inbouwspots of misschien plafondlampen? Net als met de buitenverlichting en de andere soorten lampen kun je rekenen op zowel een duurzame als kwalitatief uitstekende keuze.


Osram geldt al (tientallen) jaren als A-merk en daarmee een uitstekende keuze. Als je zoekt naar verlichting van de hoogste kwaliteit, waarmee je zeker weet dat je een goede aankoop doet. Voor thuis in de verschillende kamers, net als wanneer je daar in de winkel, showroom of op een andere zakelijke locatie gebruik van wilt maken. Met de diverse LED lampen van Osram, waarover onze experts je bovendien goed kunnen adviseren.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Uitgebreid assortiment LED lampen

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment met verschillende Osram LED lampen? We zorgen er met de diverse soorten en modellen voor dat je daar zowel particulier als zakelijk goed gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld in de woonkamer en de slaapkamer, net als wanneer je oplossingen zoekt voor op kantoor, in de winkel, een showroom of een museum. Ontdek de verschillende modellen en mogelijkheden, waarmee je eenvoudig ontdekt hoe je de verlichting meer duurzaam kunt inrichten.

Zoek je bijvoorbeeld naar de armaturen zoals de LED spots? Je kunt ze inbouwen of gebruiken als opbouw-model. Op een rail voor de verlichting of netjes weggewerkt in bijvoorbeeld het plafond of de muur. Waar je ook naar op zoek bent, we laten je graag de inbouwspots en de opbouw-modellen zien. Om de verlichting op een duurzame manier te vernieuwen, waarmee je zeker weet dat je het energieverbruik omlaag kunt brengen.

En gaat het je om andere armaturen als je zoekt naar Osram LED lampen? Bekijk bijvoorbeeld de plafondlampen en andere vormen van binnenverlichting. Die je aan het plafond of aan de muur kunt bevestigen, waarmee je ervoor zorgt dat je de ruimte kunt verlichten. Of waarmee je accentverlichting kunt aanbrengen, om een mooi element in de kamer uit te lichten. Verder heb je natuurlijk de keuze uit een breed assortiment met buitenverlichting, die dankzij de IP-waarde goed geschikt is om problemen met vocht en vuil of stof te voorkomen.

Osram LED lampen kopen: uitgebreid assortiment

Wil je Osram LED lampen kopen en ben je benieuwd waarop goed te letten? Kijk goed naar het vermogen en houd er rekening mee dat dit een stuk lager ligt dan bij traditionele verlichting. Omdat LED verlichting heel zuinig met de energie omgaat, waardoor een lager vermogen toch goed is voor een veel hogere lichtopbrengst. Zodat je de hoge wattages van de verlichting die je hebt kunt vervangen door LED lampen die veel minder elektriciteit zullen gebruiken.

Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken naar de kleurtemperatuur. Dus zoek je naar helder of koel wit licht in bijvoorbeeld 6000 of 6400K? Je hebt verder te keuze uit natuurlijk wit licht in 4000K en warm wit licht in 2700K of bijvoorbeeld 3000K. Waarmee je zelf bepaalt welke uitstraling de verlichting zal hebben, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken.

De Osram LED lampen hebben we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je ze snel in huis hebt, om er meteen gebruik van te kunnen maken. Als je nieuwe verlichting wilt aanbrengen of als je zoekt naar de LED lampen van Osram , ter vervanging van wat je nu hebt zitten.