Over ons

Van bestelling tot levering alles piekfijn in orde. Dat is de belofte waar BES LED al meer dan 5 jaar achter staat. BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren met een ijzersterke focus voor excellente service.

De 3 beloftes die BES LED jou geeft zijn:

  • Kwaliteit waar je blij van wordt
  • Nooit te veel betalen
  • Onbezorgd bestellen

1. Kwaliteit waar je blij van wordt

Al onze producten worden uitvoerig getest, voordat ze in het assortiment opgenomen worden. Zo ben je verzekerd van een LED product van hoge kwaliteit.

Op onze website zal je altijd per product een uitgebreide lijst van specificaties vinden, zodat je direct weet of het product voldoet aan je verwachtingen qua lichtopbrengst en materiaal. Wij importeren uitsluitend al onze producten uit fabrikanten in Europa.

Alle producten van BES LED voldoen aan de volgende keurmerken:

  • CE - Conformité Européenne, wat betekent dat de kwaliteit van de producten in overeenstemming zijn met de Europese regelgeving.
  • SAA / EMC – De certificering voor elektrische veiligheid in Nederland / Europa.
  • RoHS - Restriction of Hazardous Substances, de certificering voor veilig product zonder schadelijke stoffen.Zakelijk LED

2. Nooit te veel betalen

BES LED garandeert dat je nooit te veel betaald, sterker nog dat je de laagste prijs hebt. Op producten van BES LED geldt de laagsteprijsgarantie. Dit kunnen wij beloven, doordat we geen showroom hebben en op die manier onnodige kosten van een winkel en extra personeelskosten vermijden.


Deze kostenbesparing berekenen we door in de prijzen. Verder staan we direct in contact met de fabrikanten, zonder extra tussenschakels. Zo heb jij altijd een product van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.Zakelijk LED

3. Onbezorgd bestellen

Bij BES LED beloven wij je dat je onbezorgd kan bestellen. Op alle producten heb je 100 dagen bedenktijd na ontvangst van het product. Voldoet het product toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je het product binnen 100 dagen retourneren en krijg je het geld teruggestort.


Ook krijg je bij elke bestelling netjes een Track & Trace code om je bestelling in elke stap van het bezorgproces te volgen. Op al onze producten krijg je tot 10 jaar fabrieksgarantie.


Bestellen bij BES LED betekent ook razendsnelle service. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Om onze bezorgbelofte na te komen houden we 95% van onze producten in voorraad, waardoor we volledige regie hebben over wanneer een pakketje wordt opgestuurd. Klanten ervaren onze service daarom ook als zeer positief, gezien de reviews en ervaringen van onze klanten.
Zakelijk LED

Onze openingstijden waarop wij telefonisch bereikbaar zijn:

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Email

info@besled.nl
klantenservice@besled.nl

Telefoon

Telefoon: +31 85 301 08 74
Whatsapp: +31 85 301 08 74

Adres

BES LED
Havenkade 4
2984 AA Ridderkerk

Sociale Media

Contactformulier

* Verplichte velden