LED Plafondlampen Badkamer

LED plafondlamp voor de badkamer kopen? Een mooie, praktische en bovendien heel veilige keuze. Die er natuurlijk ook nog eens mooi uitziet, dankzij de hoogwaardige materialen en bijzondere ontwerpen die er beschikbaar zijn. De ideale verlichting in de badkamer, zelfs om op een slimme manier gebruik van te maken. Met een sensor die in de gaten houdt of je er bent, waardoor het niet meer nodig is om zelf op het lichtknopje te drukken. Als je ’s morgens de douche inwandelt of als je gewoon zo snel mogelijk naar het toilet wilt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

De LED plafondlampen voor in de badkamer zijn de ideale verlichting, omdat je ze hoog boven je hoofd kunt ophangen. Dat betekent dat ze je niet in de weg staan, in de ruimte die waarschijnlijk niet zo groot is. En waar je alle ruimte dus goed wilt benutten. Iets dat kan met de opbouw verlichting voor aan het plafond, waarbij je natuurlijk de keuze hebt uit een aantal mooie modellen. Netjes waterdicht en daardoor speciaal geschikt voor de natte ruimte, om je ook daar geen zorgen over te hoeven maken.

IP65 en andere IP-waarden

Zoek je voor de badkamer een LED plafondlamp? Let dan goed op de IP-waarde daarvan, zodat je er op een veilige manier gebruik van kunt maken. De meest veilige keuze is IP65. Op die manier is de verlichting waterdicht, zodat je de douchekop er zelfs op zou kunnen richten. De verlichting is speciaal geschikt voor de badkamer, dankzij de goede bestandheid tegen water (en ook stof of ander vuil). En kies je voor IP44 of IP54? Ook dan is de verlichting geschikt voor in de badkamer. De verlichting is in mindere mate waterdicht, maar kan de vochtigheid of een paar spatten gelukkig goed weerstaan.

Minstens zo interessant is het om goed te kijken naar de extra’s die er beschikbaar zijn voor de verlichting in de badkamer. De LED plafondlampen zijn er bijvoorbeeld met een sensor. Het kan gaan om een bewegingssensor, net als om een microwave-sensor. In de beide gevallen ‘ziet’ de lamp of je er bent. Om aan te gaan, en daarna weer uit te schakelen als je er niet meer bent. Een duurzame en bovendien heel gemakkelijke keuze, omdat je zelf niet meer naar de schakelaar hoeft te lopen om de verlichting in de badkamer aan en weer uit te zetten.

LED plafondlamp badkamer kopen: uitgebreid assortiment

Uiteraard heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment met plafondlampen in LED voor de badkamer. Zoek je bijvoorbeeld een model in 3000K, voor warm witte verlichting? Je kunt daarnaast gaan voor 4000K en 4200K met natuurlijk wit licht of voor 6400K voor helder of koel wit licht. Jij bepaalt op welke manier de verlichting eruit komt te zien. Zowel met de lichtbron als op basis van het ontwerp. Met mooie materialen in bijvoorbeeld bruin, zwart, zilver, wit en chroom. Voor een luxe afwerking van het geheel, zodat je een mooie lamp aan het plafond kunt ophangen.

We hebben de meeste LED plafondlampen voor de badkamer voor je op voorraad. Let goed op of er een lichtbron wordt meegeleverd, omdat je die er anders nog los bij kunt bestellen. We gaan er dan meteen voor je mee aan de slag, waarna je de plafondlamp in LED voor de badkamer zo snel mogelijk in huis hebt. Om meteen op te hangen en er gebruik van te maken, bijvoorbeeld de volgende keer dat je gaat douchen. Als het buiten nog donker is, of met de verlichting in een ruimte waar geen raam in zit. Bestel online de mooie LED plafondlampen voor de badkamer, die je standaard 100 dagen op zicht hebt.