LED Plafondlampen Design

LED plafondlampen met een bijzonder design kopen? Ontdek de modellen in RVS en in chroom, net als met glas en andere hoogwaardige materialen. Prachtig voor aan het plafond, bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer of boven de eettafel. Mooi om te zien en heel praktisch voor de verlichting, dankzij de zuinige LED lampen die erin zitten. Ze zorgen voor voldoende lichtopbrengst, zonder te warm te worden en zonder veel elektriciteit te verbruiken. Bovendien gaat de verlichting veel langer mee, om extra lang te genieten van bijvoorbeeld een moderne hanglamp of de unieke plafondspots in LED.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 53 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 53 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Veel van de LED plafondlampen met een bijzonder design zijn dimbaar, waardoor je daarvan zelf de lichtsterkte bepaalt. Ideaal om het gezellig te maken, iets waar ook de kleurtemperatuur van de verlichting natuurlijk aan bijdraagt. In 3000K voor warm wit licht en in 4000K of 4200K voor natuurlijk wit licht. En ga je voor helder of koel licht in 6500K? Dat is goed geschikt om je bij te concentreren en om bij te werken. Op die manier bepaal je zelf hoe je de design LED plafondlampen wilt gebruiken, zowel thuis als op kantoor.

Diverse kleuren en materialen

Uiteraard heb je binnen de LED design plafondlampen de keuze uit een aantal verschillende kleuren en materialen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lamp in zwart, nikkel, chroom, blauw of brons? Het zijn zomaar een paar mogelijkheden binnen ons uitgebreide assortiment. Voor verlichting die je op een mooie manier af kunt stemmen op bijvoorbeeld de kleur van de muur, de tafels en de stoelen of de andere meubels die je hebt staan. In een klassieke of een meer moderne stijl, waar je ook de lampen voor aan het plafond met LED verlichting op een mooie manier op af kunt stemmen.

En let daarnaast ook op de gebruikte materialen. Veel van de LED plafondlampen in een mooi design zijn gemaakt met aluminium. Een licht en ontzettend sterk materiaal, dat zich bovendien op allerlei unieke manieren laat vormen. Soms gecombineerd met glas of bijvoorbeeld hout, net als in kunststof en in RVS. Het zijn allemaal materialen van uitstekende kwaliteit, die zorgen voor een unieke stijl en een mooie verschijning. Als praktische verlichting boven de tafel en op andere plekken in huis. En prachtig om te zien op de momenten dat je de verlichting zelf even niet gebruikt.

LED plafondlampen design kopen: uitgebreid assortiment

Dankzij de energieklasse A, A+ of zelfs A++ weet je zeker dat je de design LED plafondlampen op een heel zuinige en milieuvriendelijke manier kunt gebruiken. Ze gebruiken weinig stroom en zorgen er met hun beperkte vermogen toch voor dat je voldoende lichtopbrengst hebt. Om bij te eten of om op een andere plek in huis voor voldoende licht te zorgen. In de kleurtemperatuur die je mooi vindt en natuurlijk vanuit de ovale, rechthoekige of andere vorm die goed past bij het interieur. Doe online inspiratie op, waarmee je zelf kiest voor de lamp die precies biedt wat jij belangrijk vindt.

We hebben de meeste LED plafondlampen met het design op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag kunnen, op het moment dat je een bestelling plaatst. Je hoeft er niet lang op te wachten, zodat je de lamp vlot aan het plafond kunt ophangen. Om er vervolgens 100 dagen op je gemak naar te kijken, dankzij de uitgebreide zichttermijn die we standaard voor je hanteren. Jij weet op die manier zeker dat je een goede keuze maakt, voor de design LED plafondlampen die zorgen voor een prachtige verschijning bij jou thuis of op kantoor.