LED Plafondlampen Rond

Ronde LED plafondlampen kopen? De ideale keuze als je zoekt naar functionele verlichting, dankzij de plaatsing hoog aan het plafond. Goed geschikt om heel de ruimte te verlichten, bijvoorbeeld in de woonkamer, de slaapkamer of de gang en de keuken. Waarbij je de keuze hebt uit diverse modellen, ook waterdicht om er in de badkamer gebruik van te maken. En wil je de lamp graag automatisch laten inschakelen zodra je langsloopt? Dat is mogelijk dankzij de handige sensoren.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 903 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 903 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Je hebt de keuze uit een breed assortiment, met bijvoorbeeld dimbare LED plafondlampen. De modellen zijn er in de diverse kleurtemperaturen, van 6400K voor helder en koud wit licht tot 3000K in warm wit. Ontdek de verschillende mogelijkheden en kijk bijvoorbeeld naar de hoge lichtopbrengst. De moderne plafondlampen in LED hebben daar maar weinig vermogen (Watt) voor nodig, waardoor het bovendien een heel zuinige keuze is.

Met of zonder sensor

Slim gebruik maken van de ronde LED plafondlampen? Dat kan met behulp van de sensoren die er beschikbaar zijn. Je hebt de keuze uit een sensor op basis van infrarood of een microwave-sensor. In de beide gevallen houden ze in de gaten of er sprake is van beweging. Zodra je naar binnen stapt heeft de lamp dat door, om in te schakelen en de ruimte te verlichten. Je hoeft zelf niet eerst naar de lichtknop te zoeken, omdat de LED plafondlampen met een ronde vorm automatisch inschakelen en ervoor zorgen dat jij je weg makkelijk kunt vinden.

Zoek je een grote ronde LED plafondlamp of juist een meer compact model? De lampen zijn er met verschillende diameters, dus houd daar rekening mee op het moment dat je een keuze maakt. De verlichting is er tot grote exemplaren om bijvoorbeeld een complete hal te verlichten, terwijl de kleinere modellen zich makkelijker laten combineren. Met meerdere dezelfde ronde LED plafondlampen of met andere verlichting die je gebruikt. Je hebt de volledige vrijheid, net als door goed te kijken naar de hoogte.

Ronde LED plafondlampen: alle kleurtemperaturen

Gaat het je met de ronde LED plafondlampen om een specifieke kleurtemperatuur? Populair voor de woonkamer en de slaapkamer is de verlichting in bijvoorbeeld 3000K. We kennen die kleur als ‘warm wit’, waarmee je zorgt voor een sfeervol en warm geheel. Het is warmer van kleur dan bijvoorbeeld de verlichting in 4000K of 4200K, kleurtemperaturen die we kennen als natuurlijk wit. En zoek je naar een lamp om goed bij te kunnen werken en om productiever van te worden? Dan is de verlichting in 6400K een beter idee. Je maakt dan gebruik van helder of koud wit. Op die manier heb je de keuze uit de verschillende temperaturen, waarmee je ervoor zorgt dat de LED plafondlampen in de ronde vorm precies het licht uitstralen waar je naar zoekt.

Onafhankelijk van de kleurtemperatuur gaat de ronde LED plafondlamp heel zuinig om met energie. Veel van de verlichting gebruikt slechts 6W, 15W of bijvoorbeeld 24W. Die vermogens liggen een stuk lager dan wat je gewend bent van bijvoorbeeld traditionele gloeilampen en TL-buizen. Met een ronde LED plafondlamp weet je zeker dat het energieverbruik omlaag kan. De energierekening valt lager uit, terwijl je bovendien kunt rekenen op een veel grote aantal branduren. De verlichting gaat langer mee en verbruikt minder energie, zodat je daarmee dubbel kunt besparen. En heb je vragen over de ronde LED plafondlampen uit ons assortiment? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.