Plafondlampen met Sensor

Zoek je een plafondlamp met sensor? De lamp combineert twee handige functies. Ten eerste is het een praktische lamp, die de ruimte van bovenaf zal verlichten. De sensor zorgt ervoor dat de lamp automatisch inschakelt op het moment dat het donker wordt. Of dat de lamp inschakelt bij beweging, afhankelijk van het type sensor dat je kiest. Dankzij een plafondlamp met sensor tast je nooit meer in het duister, omdat je zelf de schakelaar niet hoeft om te zetten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De plafondlamp met sensor is er in verschillende uitvoeringen. Zoek je een lamp met een infraroodsensor of een microwave-sensor? Wij bieden je de keuze uit de diverse lampen waar je naar op zoek bent. En let bijvoorbeeld op het wattage (voor de lichtopbrengst) en de IP-waarde, om er ook veilig in de badkamer, het toilet en in andere natte ruimten gebruik van te maken. Binnen ons uitgebreide assortiment vind je iedere plafondlamp met sensor waar je naar op zoek bent.

Bewegingssensor: automatische verlichting

De plafondlamp met sensor is goed geschikt als automatische verlichting. Je hoeft de lamp niet zelf in te schakelen, omdat de sensor de situatie voor je in de gaten houdt. Als je kiest voor een bewegingssensor zal de lamp aangaan zodra er beweging in de ruimte is. Dus stap je naar binnen? De plafondlamp met sensor gaat aan, zodat je niet meer in het duister hoeft te tasten. Dat is handig bij de entree en in de hal, net als in een badkamer waarin geen ramen zitten.

De plafondlamp met sensor is er in twee verschillende vormen:

  • Met infraroodsensor

De meeste plafondlampen met een sensor gebruiken dit type. De sensor reageert op beweging, om de lamp in te laten schakelen zodra je binnenstapt. De plafondlamp met sensoren is in deze vorm breed en voordelig beschikbaar.

  • Met microwave-sensor

Maar gaat het om een badkamer met een glazen douchewand of zit er een andere (doorzichtige) afscheiding in de ruimte? Een microwave-sensor kijkt daar doorheen en is dan dus een betere keuze. Zo kun je de plafondlamp met sensor veel breder gebruiken.

Ook voor in de badkamer

Wil je de plafondlamp met sensor gebruiken in de badkamer? Kies een model met een IP44-certificering. Dat betekent dat stof en vocht er niet zomaar in door kunnen dringen. De verlichting heeft een goede bescherming, zodat je er veilig gebruik van kunt maken. Dit type plafondlamp met sensor is geschikt voor de badkamer en bijvoorbeeld het toilet.

En wil je in de badkamer of op een andere plek in huis zorgen voor een bepaalde lichttemperatuur en sfeer? De plafondlamp met sensor is er in warm wit, natuurlijk wit of helder en koel wit licht. Bovendien heb je de keuze uit mooie ronde en ovale modellen, net als een plafondlamp met sensor met een ander specifiek armatuur.

En bekijk bijvoorbeeld de lampen met 15W of 24W aan vermogen. Dat is vaak voldoende in de badkamer, de woonkamer of de entree en de hal. De LED verlichting heeft minder vermogen dan traditionele verlichting. Er is minder vermogen nodig om tot dezelfde hoge lichtopbrengst te komen. De plafondlamp met sensor schakelt alleen in als er beweging is, zodat dit een dubbel energiezuinige keuze is.

Plafondlampen met sensor kopen

Wil je een plafondlamp met sensor kopen? Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment. Bekijk onder andere de diameter en het wattage van de verlichting, net als de kleurtemperatuur daarvan. Op die manier maak je een goede keuze, voor een lamp die automatisch inschakelt en na de ingestelde tijd weer uit zal gaan.

Je kunt online jouw plafondlamp met sensor bestellen. We hebben de meeste producten gewoon voor je op voorraad. We gaan er meteen mee aan de slag. Daarna heb jij de lamp standaard 100 dagen op zicht, net als de rest van onze collectie die je online bestelt. De plafondlamp met sensoren is een hoogwaardige en voordelige keuze, dankzij het lage vermogen en de hoge lichtopbrengst.

Dus zoek je een plafondlamp met sensor? Bestel die meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Je hebt jouw bestelling daarna zo snel mogelijk in huis.