Plafondlampen met Sensor

Plafondlampen met sensor gezocht? De lampen combineren twee handige functies. Uiteraard stralen ze voldoende licht uit om de ruimte netjes te verlichten. Tegelijkertijd zorgen ze er met hun sensor voor dat ze automatisch inschakelen zodra er sprake is van verlichting. Handig, omdat je daarmee nooit meer in het duister tast en zelf de schakelaar niet om hoeft te zetten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De plafondlampen met sensor zijn er in verschillende uitvoeringen. Zoek je naar een model met infraroodsensor of met microwave-sensor? Andere modellen variëren bijvoorbeeld in het wattage of in de IP-waarde, waarmee je ook modellen speciaal voor de badkamer, het toilet en andere natte ruimten kunt selecteren. Ontdek ons uitgebreide assortiment, waar je online een keuze uit kunt maken.

Bewegingssensor: automatische verlichting

De plafondlamp met bewegingssensor is ideaal als automatische verlichting. Je hoeft de verlichting niet handmatig in te schakelen, omdat de sensor in de gaten houdt of er sprake is van beweging. Zodra jij de kamer binnenstapt gaat de verlichting aan, waardoor je dat zelf niet hoeft te doen. De ideale manier om altijd een lichte ruimte in te stappen, bijvoorbeeld in de badkamer waar verder geen ramen zitten.

Je hebt de keuze uit twee verschillende sensors. Standaard is een infrarood-sensor, die in de gaten houdt of er in de ruimte sprake is van beweging. Zodra dat het geval is schakelt de verlichting in. En gaat het om de badkamer met een glazen douchewand of is er sprake van hout of een andere afscheiding? In dit gevallen is het een goed idee om gebruik te maken van een microwave-sensor. De straling gaat door verschillende oppervlakken heen, waardoor de verlichting alvast aangaat zodra je voor de deur staat of achter de glazen wand staat te douchen.

Ook voor in de badkamer

De plafondlampen met sensor zijn natuurlijk ook geschikt voor in de badkamer, al dien je dan wel goed op de IP-waarde te letten. Kies voor een model met IP44, waarmee je voorkomt dat stof en vocht in de verlichting door kunnen dringen. In plaats daarvan gaat het om een model met goede bescherming, zodat je daar veilig gebruik van kunt maken. Het zijn de plafondlampen met sensor voor de badkamer, net als voor bijvoorbeeld het toilet.

De sensor van de lamp zorgt ervoor dat je die automatisch kunt laten inschakelen. Dat kan voor lampen in verschillende kleurtemperaturen, bijvoorbeeld voor warm wit, natuurlijk wit of helder en koud wit licht. Daarnaast heb je de keuze uit bijvoorbeeld ovale en ronde modellen, net als modellen met of zonder lichtbron. Dankzij 15W of 24W heb je voldoende lichtopbrengst, omdat de lampen vergelijkbaar zijn met traditionele verlichting met veel meer vermogen. Je maakt op die manier een zuinige keuze met voldoende lichtopbrengst, die automatisch inschakelt als er beweging wordt gedetecteerd.

Plafondlampen met sensor kopen

Wil je een van de plafondlampen met sensor kopen? Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment. Kijk goed naar de aan-tijd en bijvoorbeeld de diameter, zodat je de verschillende modellen met elkaar kunt vergelijken. Ideaal om de verlichting automatisch in te laten schakelen en na enige tijd uit te laten gaan, net als wanneer er geen beweging meer wordt waargenomen. De ideale keuze aan het plafond, om de verlichting te automatiseren en daarmee nooit meer in het duister te tasten.

Een van de plafondlampen met sensor bestellen, bij ons uit het brede assortiment? We hebben 98% van de producten op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Je hebt alle lampen standaard 100 dagen op zicht, om rustig na te gaan of het inderdaad de keuze is waar je naar op zoek bent. Bestel de plafondlampen met sensor meteen online, dan maken wij de verzending in orde en kun je daar snel mee aan de slag.