Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij BES LED kunt u binnen 30 kalenderdagen na levering het artikel retourneren. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

Randvoorwaarden

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • binnen 30 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Fout verpakt Goed verpakt
Fout
  • Niet verpakt
  • Stickers op de originele verpakking
  • Geen begeleidende brief
Goed
  • Verpakt
  • Begeleidende brief

U kunt via uw account onder retouren een retour aanmelden. Indien u geen account heeft aangemaakt tijdens het plaatsen van uw bestelling dan kunt u via deze link uw retour aanvraag indienen.

Retour sturen

Tijdens de bedenktijd (30 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt.

Kosten retourneren

Aan het retour sturen van producten zijn kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. BES LED vergoedt alleen de kosten van het artikel + verzendkosten 'heen'. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt deze per PostNL naar BES LED op laten sturen. Deze kosten variëren van €6,95 tot €23,95 afhankelijk van het product.

Afhandeling

Nadat u retour heeft aangemeld dient uw bestelling of het desbetreffende gedeelte daarvan binnen 30 kalenderdagen bij BES LED ontvangen te zijn. Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen na ontbinding, storten we het geld terug op uw rekening. BES LED behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of u, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.