Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. Bij BES LED kunt u binnen 30 kalenderdagen na levering de overeenkomst herroepen. Indien uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Randvoorwaarden

Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • Er geldt een bedenktijd van 30 dagen;
  • Het artikel dient compleet en onbeschadigd te zijn;
  • Het artikel dient ongebruikt te zijn. U kunt het product wel testen zoals u dat in een winkel zou doen;
  • Wij willen u vragen om het product in de originele verpakking te retourneren (indien redelijkerwijs mogelijk). Graag niet op de originele verpakking schrijven;

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de schade in rekening te brengen.

Fout verpakt Goed verpakt
Fout
  • Niet verpakt
  • Stickers op de originele verpakking
  • Geen begeleidende brief
Goed
  • Verpakt
  • Begeleidende brief

U kunt via uw account onder retouren een retour aanmelden. Indien u geen account heeft aangemaakt tijdens het plaatsen van uw bestelling dan kunt u via deze link uw retour aanvraag indienen.

U kunt ons ook anderszins op de hoogte brengen van uw wens tot herroeping. Dit kan via ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail). U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht.

Retouradres

Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:

BES LED
t.a.v. afdeling klantenservice
Glasblazerstraat 20b
2984 BL Ridderkerk

Retour sturen

Tijdens de bedenktijd (30 dagen na ontvangst van uw product) mag u het product gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Echter, wordt het product zodanig gebruikt dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt.

Kosten retourneren

Aan het retour sturen van producten zijn kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. BES LED vergoedt alleen de kosten van het artikel + verzendkosten 'heen'. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt deze per PostNL naar BES LED op laten sturen. Deze kosten variëren van €6,95 tot €23,95 afhankelijk van het product.

Afhandeling

Nadat u de retour heeft aangemeld dient u uw bestelling of het desbetreffende gedeelte daarvan binnen 30 dagen terug te sturen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. Bij het ruilen van een artikel vragen wij om het bewuste product eerst retour te sturen alvorens het nieuwe product ingepland wordt voor verzending. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren. Wij zullen het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele betaal- en verzendkosten van de heenzending binnen 7 dagen na ontbinding terugstorten. Wij mogen echter wachten totdat wij de aankoop hebben ontvangen of als u heeft aangetoond het product te hebben opgestuurd. Voor volledige terugbetaling moet het product compleet en onbeschadigd zijn. BES LED behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of u, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.