Calex slimme verlichting

Calex slimme verlichting kopen? Je hebt de keuze uit een aantal mooie lampen en slimme stekkers. Dus wil je de lampen voortaan met een afstandsbediening inschakelen? Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk, met de lampen die je zonder problemen op afstand kunt bedienen. Bovendien gaat het in de meeste gevallen om dimbare LED verlichting. Dat betekent dat je eenvoudig zorgt voor de sfeer waar je zin in hebt. En dat je een heel energiezuinige lamp gebruikt, waardoor je de investering uiteindelijk vanzelf terugverdient door de lagere energierekening.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Er zijn geen producten in deze categorie.

Ben je op zoek naar Calex wifi lampen met de typische filament-stijl? Of zoek je lampen die je kunt gebruiken in de E14 en de E27 fittingen die je nu ook al gebruikt? Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je de verlichting vindt die je nodig hebt. Je kunt de lampen per stuk en in voordelige verpakkingen van 6 stuks bestellen. Op die manier bespaar je flink op de kosten, om er op een goedkope wijze voor te zorgen dat je de verlichting in en om het huis een stuk slimmer kunt maken.

Smart lampen: ook filament

Ben je benieuwd naar het assortiment smart lampen van Calex? Je hebt natuurlijk de keuze uit de typische lampen met een E14 of een E27 fitting. Je kunt daar gebruik van maken in de armaturen die je al hebt zitten, staan of hangen. En ben je daarnaast op zoek naar mooie modellen, bijvoorbeeld op basis van filament? De LED-verlichting laat het lijken of er een gloeidraad oplicht. Dat is natuurlijk niet het geval om energie te besparen. Ondertussen kun je wel rekenen op een sfeervolle lamp, waarbij je bovendien eenvoudig de kleur aanpast aan de sfeer die je op dat moment wilt creëren.

Minstens zo interessant zijn de globe-lampen van Calex. Het zijn mooie bolle lampen, waarmee je gebruik maakt van een smart LED lamp. De verlichting is eenvoudig dimbaar, zodat je die altijd op de gewenste sterkte instelt. Met bijvoorbeeld 7W vermogen heb je voldoende achter de hand om de verlichting lekker sterk in te stellen, terwijl je dat op andere momenten juist heel beperkt kunt doen. En wil je een gezellige en romantische of juist meer praktische en werkbare sfeer creëren? De kleuren pas je eenvoudig aan, zodat de bijvoorbeeld gouden globe-lampen precies de uitstraling hebben die je zoekt.

Veel van de Calex wifi lampen kun je eenvoudig aanpassen in kleur. Dat geldt voor de tinten in geel, wit en blauw-achtig licht, net als in alle RGB-kleuren die je kunt bedenken. Dus zoek je naar verlichting in rood, groen, blauw of een andere kleur? Je kiest zelf de kleur waar je gebruik van wilt maken, om thuis eenvoudig te zorgen voor de sfeer die je wilt.

Calex slimme verlichting kopen

Je kunt online de Calex slimme verlichting kopen, bijvoorbeeld in combinatie met een slimme stekker. Zo zorg je er voortaan op afstand voor dat je de lampen inschakelt en weer uit kunt doen. Dus wil je gewoon vanaf de bank de lampen bedienen, zonder dat je daarvoor hoeft op te staan? Het is een van de voordelen van de slimme verlichting, waarmee je bovendien gebruik maakt van LED.

Wij hebben de slimme lampen van Calex en andere merken natuurlijk voor je op voorraad. Zo zorgen we ervoor dat je daar vlot mee aan de slag kunt, nadat je online jouw bestelling hebt doorgegeven. Wij pakken de producten voor je in, waarna we die naar je verzenden. Vervolgens heb je de lampen 100 dagen op zicht, zodat je zelf kunt ervaren of dit is waar je naar op zoek bent.