Slimme E27 Lampen

E27 lampen voor slimme verlichting kopen? Het zijn lampen met de bekende fittingen, die ook de normale lampen die je nu gebruikt waarschijnlijk hebben. Het is de ‘normale’ of ‘grote’ fitting, die er dus ook is voor de slimme lampen die je kunt plaatsen. Dat betekent dat je de oude lampen eruit kunt draaien, om er een slimme voor terug te doen en die daarmee gewoon op afstand te kunnen schakelen. Je kunt er de normale verlichting slim mee maken, omdat je het armatuur of de kap er niet voor hoeft aan te passen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Binnen de smart LED lampen met E27 fitting heb je natuurlijk de keuze uit een aantal verschillende modellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een transparante filament-lamp? Of zoek je naar een gouden lamp? Net als de bolle lampen en andere modellen zijn ze er in een slimme variant. Je maakt daarmee automatisch gebruik van LED, waardoor de verlichting bovendien op een heel energiezuinige manier werkt. Zo bespaar je op de energierekening, met verlichting die je makkelijk op afstand kunt schakelen.

Smart LED lamp in E27

De smart LED lamp met een E27 fitting biedt een aantal belangrijke voordelen. Het is ten eerste een LED lamp, dus je kunt rekenen op een laag verbruik. Daarnaast kun je de lamp eenvoudig op afstand schakelen, met een afstandsbediening of vanuit een app op je smartphone. En koppel je de lamp aan meerdere andere lichtbronnen? Je kunt ze allemaal tegelijk schakelen en zelfs zorgen voor een scène of een automatisch programma.

De E27 lampen voor slimme verlichting kun je gewoon gebruiken in de armaturen die je al hebt zitten of hangen. En gaat het om een lamp met een kap, waar je nu een normale (LED) lamp in hebt zitten? Als het gaat om een model met een normale of grote fitting kun je deze verlichting er als alternatief in gebruiken. Zo maak je de verlichting slim, eventueel met de mogelijkheid om de kleurtemperatuur of zelfs de kleur naar wens aan te passen.

Een aantal van de E27 slimme lampen stel je eenvoudig in op warm wit in 3000K, op natuurlijk wit in 4000K en in helder of koel wit in 6000K. Zo zorg je voor de verlichting waar je gebruik van wilt maken, in sommige gevallen zelfs in rood, groen, blauw en alle tinten die je daarmee kunt maken. Op die manier creëer je eenvoudig de sfeer waar je zin in hebt, met lampen die verder heel sterk lijken op waar je altijd gebruik van hebt gemaakt.

E27 lampen slimme verlichting kopen

Wil je slimme E27 lampen kopen en ben je benieuwd wat de beste keuze is? Bekijk de mooie modellen voor filament-verlichting of de bolle exemplaren. En ben je vooral benieuwd naar het vermogen? Aan 6 tot 10W heb je waarschijnlijk voldoende. Net als bij andere LED lampen levert zelfs een laag vermogen al een hoge lichtopbrengst op. Je kunt er daardoor heel zuinig mee verlichten, uiteraard gewoon vanuit je luie stoel dankzij de afstandsbediening en de app op jouw smartphone.

Je kunt de E27 lampen voor slimme verlichting eenvoudig online bestellen. Wij laten je graag zien wat er allemaal beschikbaar is, en wat we in de meeste gevallen natuurlijk voor je op voorraad hebben. Dus plaats je jouw bestelling? We gaan ermee aan de slag, waarna je de verlichting snel in huis hebt. Je hebt vervolgens 100 dagen bedenktijd, zodat je zeker weet dat je met de lampen met een E27 fitting de juiste keuze maakt.