Slimme Priklampen

Priklampen voor slimme verlichting kopen? Het is een geweldige keuze in de tuin, waar je er op een makkelijke manier gebruik van kunt maken. Dus zoek je een manier om de tuin te verlichten, zonder dat je steeds naar de schakelaar moet lopen om de lampen aan of uit te doen? Met de slimme priklampen maak je programma’s, kun je schakelen met een afstandsbediening of gebruik je een app op jouw smartphone.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

Welke bediening je ook kiest, de priklampen voor slimme verlichting werken op een heel eenvoudige manier. Dat betekent dat je zelf bepaalt in welke lichtsterkte je de lampen inschakelt, je die automatisch aan en uit kunt laten gaan of dat je zelfs gebruik kunt maken van kleuren. Een aantal modellen zijn geschikt voor iedere tint in rood, groen en blauw. Net als in iedere tint die je daarmee kunt mengen, zodat je eenvoudig een gezellige sfeer in de tuin creëert.

Ideaal voor in de tuin

De slimme verlichting met priklampen kun je prima in de tuin gebruiken. De verlichting is spatwaterdicht, zodat je ook bij regen geen problemen krijgt. In plaats daarvan blijven de lampen gewoon branden of gaan ze de volgende keer dat je er gebruik van wilt maken gewoon weer aan. Je hebt er geen omkijken naar, al is het belangrijk om te voorkomen dat ze niet in een grote plas met water komen te staan. Zorg er in plaats daarvan voor dat je ze tot bijna in de grond prikt.

Je hebt de keuze uit verschillende modellen, die soms zelfs kunnen verlichten in kleur. Het gaat dan natuurlijk om de bekende kleurtemperaturen voor LED, net als om meer dan dat. Dus zoek je naast 3000K voor sfeervol warm licht, 4000K voor natuurlijk wit licht en 6000K voor helder en koel wit licht naar meer mogelijkheden? De priklampen voor slimme verlichting stralen hun licht net zo makkelijk uit in rood, groen, blauw, oranje en bijvoorbeeld paars.

Tegelijkertijd zijn de slimme priklampen voor in de tuin natuurlijk te dimmen. Dus wil je er aan het eind van de avond voor zorgen dat je er een romantisch momentje van maakt? Of zoek je juist naar verlichting die je feller kunt zetten als je over het donkere pad door de tuin wilt lopen? Je kunt er gebruik van maken zoals je wilt, dankzij de verschillende mogelijkheden die je daarmee hebt.

Priklampen slimme verlichting kopen

Kijk goed naar de afmetingen van de priklampen voor slimme verlichting, om er in de tuin mooi gebruik van te maken. Gaat het je om kleine en compacte lampen of juist om grotere modellen? De bollen en andere vormen zijn goed zichtbaar, al kun je ze natuurlijk ook tussen de planten plaatsen. Zo bepaal je zelf hoe je er gebruik van wilt maken. Het is een mooie keuze in de tuin, waarmee we je graag helpen die op een fijne manier te verlichten. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat je de slimme lampen om in de tuin te prikken eenvoudig kunt bestellen.

Daarom hebben we de priklampen voor slimme verlichting in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Het betekent dat we er meteen voor je mee aan de slag kunnen, zodra jij de bestelling plaatst. Wij maken de verzending in orde, waarna jij natuurlijk de standaard 100 dagen bedenktijd hebt met de verlichting. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, om de tuin op een handige en bovendien heel sfeervolle manier te verlichten. Bestel meteen, dan heb je de lampen daarna snel in huis.