Smart E14 Lampen

Smart E14 lampen kopen? Je kunt de lampen gewoon gebruiken in de verlichting en armaturen die je al hebt zitten. Vervolgens kun je de lampen bedienen met een afstandsbediening, vanuit een app op je smartphone of gewoon met je stem. Het is de makkelijkste manier om de volledige controle te houden, terwijl je gewoon op de bank zit of op dat moment zelfs niet eens thuis bent. En zoek je mooie filament of bulb lampen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

12 artikel(en)

Sorteer op

12 artikel(en)

Sorteer op

Wij laten je met de E14 lampen graag zien hoe je die heel smart en slim kunt bedienen. Het zijn wifi lampen met de bekende kleine fitting, zodat je die gewoon kunt gebruiken om andere lampen mee te vervangen. Je hoeft er geen nieuwe lampenkappen en andere armaturen voor te kopen. Bovendien zijn de lampjes vaak niet veel groter dan de originele modellen, zodat je daar op min of meer dezelfde manier gebruik van kunt maken.

Wifi lamp met E14 fitting

Wil je zeker weten dat je de smart E14 lampen kunt gebruiken? Kijk goed naar de afmetingen daarvan. In sommige gevallen zijn de lichtbronnen wat groter dan de originele modellen. Dit maakt het lastig om ze in kleine armaturen te plaatsen. Kijk dus goed naar de hoogte en eventueel ook de breedte, zodat je zeker weet dat het allemaal netjes past. En wil je het gewoon uitproberen? Je hebt de lampjes 100 dagen op zicht, om het in de praktijk zelf even een keer te passen.

Zodra het past heb je aan de slimme E14 lampen een heel fijne en praktische keuze. Je kunt de lampen schakelen op afstand, door gebruik te maken van een afstandsbediening. In een aantal gevallen kun je de lichtbronnen koppelen aan een app op jouw smartphone en zelfs scènes of programma’s instellen. Zo zorg je ervoor dat je de verlichting automatiseert, om daar op een heel praktische en eenvoudige manier gebruik van te maken. En kies je voor de luxe modellen? Je kunt zelfs de lichtkleur kiezen of de volledige tint bepalen, waarmee je eenvoudig zorgt voor de sfeer die je zoekt.

Let bij de keuze voor de E14 smart lampen bijvoorbeeld op het vermogen in Watt. De modellen met 5W of 7W zijn vaak sterk genoeg om de lampen die je nu hebt zitten te vervangen. Het gaat om LED verlichting, die maar weinig vermogen nodig heeft om toch veel licht uit te kunnen stralen. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn, voor verlichting die je extra makkelijk kunt bedienen.

Smart E14 lampen kopen

Wil je smart E14 lampen kopen? Ontdek de modellen in warm wit, natuurlijk wit en in helder of koel wit. En bekijk de lampen waarmee je de lichtkleur of witte tint eenvoudig zelf kunt instellen. Dus wil je op het ene moment productief kunnen werken? En daarna zorgen voor een heel sfeervolle en warme omgeving? Wij laten je zien welke lampen met een kleine fitting daar goed voor geschikt zijn.

De E14 smart lampen hebben we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. En zoek je naar een bolle lamp, een kaarslamp of een andere vorm? Bekijk het aanbod, waarmee je een goede keuze maakt voor een LED lamp die je op afstand kunt schakelen, dimmen en bedienen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, waarna je de verlichting snel in huis hebt. Zo maak je een goede keuze, waarvoor je bovendien de laagste prijs betaalt.