Smart E27 Lampen

Smart E27 lampen kopen? Het zijn lichtbronnen die gewoon passen in de verlichting en armaturen die je al hebt zitten. Ze hebben een kleine slimme module ingebouwd, bijvoorbeeld om via wifi, Bluetooth of een andere techniek verbinding te maken. Je zorgt op die manier voor slimme verlichting, zonder dat je daar complete nieuwe lampen of armaturen bij hoeft te kopen. Je schakelt de verlichting voortaan gewoon met een afstandsbediening of vanuit een app op je smartphone, net als aan de hand van automatische programma’s.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? De smart lamp is dan een goede keuze. De verlichting is in de meeste gevallen dimbaar, is soms beschikbaar in alle denkbare kleuren en laat zich altijd makkelijk bedienen. In een aantal gevallen kun je de verlichting met een E27-fitting zelfs met je stem inschakelen en weer uitdoen. Je maakt daarvoor gebruik van een koppeling met Apple Siri, Hey Google of Alexa van Amazon.

Vervangen voor slimme verlichting

Heb je verlichting zitten en wil je die graag slim maken? Dan is het een goed idee om de E27 smart lampen te bestellen. Kijk goed naar de afmetingen daarvan, zodat je zeker weet dat ze passen in de armaturen of de kappen die je gebruikt. In sommige gevallen zijn de modellen iets groter, omdat er een module voor de draadloze bediening in moet zitten. Die module zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van de afstandsbediening, van de app of zelfs van je stem voor de bediening.

Uiteraard heb je de keuze uit een breed assortiment met smart E27 lampen. Dus zoek je een traditionele gloeilamp, de uitstraling van een filament-lamp of een ander model? Bekijk de kaarslampen en andere exemplaren, die je stuk voor stuk slim kunt bedienen. Het is de makkelijkste manier om ze in en uit te schakelen en bijvoorbeeld te dimmen. En zoek je verlichting die zowel in 3000K, 4000K als in 6000K licht kan uitstralen? De verlichting is ideaal om het ene moment bij te werken en om daarna te zorgen voor een fijne en gezellige sfeer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of zoek je de smart verlichting die het meeste kan? De E27 lampen zijn in sommige gevallen zelfs beschikbaar in iedere mogelijke kleur die je kunt bedenken. Zo heb je de volledige vrijheid, vooral in combinatie met de scènes en automatische programma’s die je daarvoor kunt instellen.

Smart E27 lampen kopen

Wil je smart E27 lampen kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, zowel in de verschillende kleurtemperaturen als met andere handige functies. Je bedient de slimme verlichting met een afstandsbediening of vanuit de app, zodat je daar de bank niet meer voor af hoeft te komen. En kies je de automatische programma’s of andere handige functies? Je maakt het jezelf zo makkelijk mogelijk, met LED-verlichting die bovendien heel zuinig werkt. Zo bespaar je op de energierekening, om de kosten voor de E27 lampen met slimme mogelijkheden uiteindelijk vanzelf terug te verdienen.

We hebben de E27 lampen met slimme bediening in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dus zoek je de lampen in goud, in een transparante vormgeving of met filament? Je kunt ze online bestellen, waarna we er meteen voor je mee aan de slag gaan. Zo heb jij ze snel in huis, om de gewone verlichting daarmee te vervangen. En is het de eerste keer dat je slimme verlichting koopt? Je hebt de smart E27 lampen net als de rest van ons assortiment natuurlijk eerst 100 dagen op zicht. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.