Smart GU10 Lampen

Smart GU10 lampen kopen? De spots zijn slim te bedienen, waardoor je daarvoor niet meer van de bank hoeft te komen. Je gebruikt in plaats daarvan een afstandsbediening of een app op jouw smartphone. En kies je voor de programmeerbare modellen? Aan de hand van scènes en automatische programma’s heb je daar zelfs helemaal geen omkijken meer naar. Het is de makkelijkste manier om de verlichting te schakelen, eventueel in combinatie met Hey Google, Alexa van Amazon en Apple Siri.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 277 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 277 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wil jij met je stem de verlichting inschakelen? De lampen automatisch laten uitschakelen als je vertrekt? Of zoek je naar een manier om alles in één keer te dimmen of op precies dezelfde kleur in te stellen? Het kan met de slimme GU10 lampen die je kunt bestellen. Het is smart verlichting, waarmee je zorgt voor spots die je op een heel andere manier kunt bedienen. Je doet dat via wifi, Bluetooth of een andere verbinding, zodat je daar de schakelaar niet meer bij nodig hebt.

Smart LED spots met GU10-fitting

Maak je al gebruik van GU10-spots en wil je die graag slim maken? Je kunt de huidige modellen vervangen door de smart LED spots. Op die manier plaats je een nieuwe lamp, die in de meeste gevallen gewoon past in het armatuur of in de kap die je al hebt zitten. Kijk er wel goed naar of de nieuwe spots dezelfde afmetingen hebben. In sommige gevallen zijn ze iets groter, omdat er een draadloze module in zit die het mogelijk maakt om er verbinding mee te maken.

De smart GU10 spots zijn er in verschillende uitvoeringen en van meerdere merken. Dus zoek je een model in 4000K natuurlijk wit licht, in 6000K helder of koel wit licht of met de mogelijkheid om daarin te variëren? Bekijk de verlichting die je zelf op de gewenste lichtkleur kunt instellen, zowel in de wittinten als in alle kleuren die je kunt bedenken. Wij laten je zien wat er beschikbaar is, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

De slimme GU10 LED spots zijn er voor inbouw en als losse modellen. Dus heb je al een spotje zitten, dat je wilt vervangen? Of wil je daar nieuw gebruik van gaan maken? In de beide gevallen bestel je online de slimme verlichting waar je naar op zoek bent. Met bijvoorbeeld de spots van Philips Hue, van Wiz en van Calex kun je rekenen op allerlei handige mogelijkheden.

Smart GU10 lampen kopen

Je kunt online de smart GU10 lampen kopen. Let goed op de grote van de spots zelf, als je die wilt gebruiken in een bestaande armatuur. En wil je de complete armatuur plaatsen of ga je het geheel netjes inbouwen? Let goed op bijvoorbeeld de diameter van de verlichting, zodat je zeker weet dat dit netjes past. Uiteraard krijg je bij jouw aankoop 100 dagen bedenktijd, net als bij de rest van ons brede aanbod. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, die goed past op de plek waar je er gebruik van wilt maken.

En twijfel je over de slimme lampen zoals de GU10 LED spots? Stel onze experts je vragen, dan denken we graag met je mee en even we je aan wat je het best kunt bestellen. We hebben de meeste verlichting voor je op voorraad. Dat betekent dat we daarmee meteen aan de slag gaan, waarna jij de lampen snel in huis hebt. Bestel je de smart GU10 lampen online? Wij zorgen ervoor dat je die zo snel mogelijk slim kunt schakelen.