Smart LED Panelen

Smart LED panelen kopen? Het paneel is te bedienen met een afstandsbediening, om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Bovendien kun je de verlichting in één keer inschakelen of weer uitschakelen, bijvoorbeeld als je dit gebruikt voor heel het kantoor of de andere ruimte. Het is de makkelijkste manier om de lampen in te schakelen, uit te schakelen en bijvoorbeeld te dimmen. Je maakt gebruik van bijvoorbeeld een wifi-verbinding, die voorkomt dat je nog langer naar de schakelaar moet lopen en die om moet zetten.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

15 artikel(en)

Sorteer op

15 artikel(en)

Sorteer op

De LED panelen die werken als slimme verlichting bieden je bovendien mogelijkheden om de lampen te automatiseren. Dus wil je gebruik maken van handige programma’s of wil je ervoor zorgen dat de lampen alvast aangaan als je er bijna bent? Het zijn mogelijkheden die je hebt met deze LED panelen, dankzij de verbinding met wifi. Je kunt er gebruik van maken in bijvoorbeeld een systeemplafond, dankzij de afmeting van 60 x 60cm. Het maakt de plaatsing makkelijk, ondanks de slimme functies die eraan toe zijn gevoegd.

Bedienen met afstandsbediening

Ben je benieuwd hoe de bediening werkt met de smart LED panelen? Je hebt de keuze uit een afstandsbediening en bijvoorbeeld een app op jouw smartphone. Met de afstandsbediening zorg je ervoor dat je met één druk op de knop meerdere panelen kunt inschakelen of uitschakelen. En wil je de verlichting dimmen? Ook dat kan met een druk op de knop, waardoor je de volledige controle hebt vanuit de palm van je hand. Dim de verlichting als je een beetje sfeer wilt of zorg er in een andere lichtkleur voor dat je er productief bij kunt werken.

De LED panelen zijn er in 3000K voor sfeervol en warm licht, in 4000K voor natuurlijk wit licht en bijvoorbeeld in 6000K voor helder of koel wit licht. Bij dat laatste licht kun je productief werken, het witte licht is het meest natuurgetrouw en de sfeervolle verlichting is goed voor de fijne momenten samen. De smart verlichting kun je in de meeste gevallen aanpassen naar wens, waardoor je alle drie de lichtkleuren kunt gebruiken. En sterker nog, je hebt de keuze uit nog veel meer tinten en eventuele kleuren, afhankelijk van het model dat je kiest.

Dankzij de afstandsbediening bedien je de verlichting zonder naar de schakelaar te hoeven lopen. Je kunt dimmen, de kleur aanpassen en natuurlijk de lampen inschakelen of uitschakelen. Dat kun je gewoon op afstand doen of juist vanuit je luie stoel, afhankelijk van waar je op dat moment bent of zit.

Smart LED panelen kopen

Je kunt online de smart LED panelen kopen, die de panelen aan het plafond een stuk slimmer maken. Maak ze onderdeel van een automatisch programma of stel ze in op de juiste kleur om productief bij te werken of om lekker bij te ontspannen. Het zijn belangrijke mogelijkheden, als je de sfeer volledig naar wens wilt inrichten. En wil je de lampen dimmen of die juist feller laten stralen? Ook dat kan gewoon met de afstandsbediening, om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Uiteraard geldt dat je de lampen die je bestelt altijd 100 dagen kunt bekijken. Zo weet je zeker dat je daarmee de goede keuze maakt, ook als je kiest voor de LED panelen binnen de slimme verlichting. We hebben de panelen in de meeste gevallen voor je op voorraad, zodat we daar meteen mee aan de slag kunnen. Jij hebt je bestelling snel in huis, om de smart LED panelen toe te passen en die voortaan gewoon te schakelen met de afstandsbediening of vanuit een app.