Smart Priklampen

Smart priklampen kopen? Ze combineren LED, bediening op afstand en eventueel zelfs prachtige kleuren om helemaal naar wens in te stellen. Dus wil je een beetje sfeer creëren in de tuin, met lampen die je gewoon in de grond prikt om er gebruik van te maken? Wij laten je zien wat er beschikbaar is. En we leggen je graag uit hoe je de verlichting heel slim kunt bedienen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

4 artikel(en)

Sorteer op

4 artikel(en)

Sorteer op

Voorkom dat je steeds naar de schuur moet lopen om de schakelaar om te zetten. Of dat je per lamp even langs moet om die in te schakelen, zodra het buiten donker begint te worden. Met de priklampen die smart werken wordt het een stuk makkelijker. De bediening doe je met een handige app of met de afstandsbediening die je daarbij kunt gebruiken. Daarop stel je in welke lampen je wilt inschakelen, hoe fel die moeten branden en eventueel in welke kleur je dat wilt. Zo heb je de volledige controle, of maak je een automatisch programma om daar zelf geen omkijken meer naar te hebben.

Ontdek de smart tuinverlichting

Ben je benieuwd naar de smart tuinverlichting en wil je graag weten hoe bijvoorbeeld de priklampen werken? Wij leggen het je graag uit, bijvoorbeeld aan de hand van de modellen van WIZ. Het zijn LED priklampen met een stekker. Je kunt ze aansluiten op het stopcontact, waarna je draadloos verbinding kunt maken. Vanaf dat moment kun je de verlichting op een aantal verschillende manieren op afstand bedienen.

Allereerst kun je gebruik maken van de afstandsbediening van WIZ. Hierop heb je met een paar knoppen de volledige controle over de verlichting. Wil je een andere kleur instellen, gaat het je om de lichtsterkte of wil je de lampen helemaal uitschakelen en daarna weer inschakelen? Je doet het gewoon vanaf de bank of een andere plek in huis, zonder dat je daarvoor zelf naar buiten hoeft. En gebruik je liever jouw smartphone? Via de app geef je eenvoudig aan hoe je de verlichting op dat moment wilt instellen, waardoor dit net zo makkelijk werkt.

Het is zelfs mogelijk om de smart tuinverlichting te schakelen via Hey Google, Amazon Alexa en Apple Siri. Dat betekent dat je er met je stem voor kunt zorgen dat je de verlichting inschakelt, aanpast en weer uit kunt zetten. Het is de makkelijkste manier om te schakelen, waarbij de priklampen van WIZ je de mogelijkheid bieden om zelfs allerlei kleuren in te stellen. Zo creëer je de sfeer die je wilt, bijvoorbeeld als je er een feestje van wilt maken in de tuin.

Smart priklampen kopen

Wil je smart priklampen kopen? We bieden je online de keuze uit verschillende modellen. Natuurlijk zijn ze spatwaterdicht of zelfs beter, waarmee je voorkomt dat ze last krijgen van de regen of van andere invloeden van het weer. Bovendien heb je natuurlijk de mogelijkheid om de verlichting te dimmen en daarmee op de gewenste stand in te stellen. En kies je een model in kleur? Je kunt ze instellen in RGBW, wat betekent dat je de keuze hebt uit alle kleuren en bovendien allerlei tinten wit.

We hebben de slimme priklampen in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dat betekent dat we snel aan de slag gaan met jouw bestelling, om de verzending naar jouw adres voor je in orde te maken. En heb je nog geen ervaring met priklampen in de tuin, die je slim kunt bedienen? De smart lampen en andere tuinverlichting heb je standaard 100 dagen op zicht. Op die manier ervaar je zelf hoe makkelijk en leuk het werkt, om de tuin op een sfeervolle manier te verlichten.