Smart Spots

Smart spots kopen? Het is een zuinige, slimme en bovendien hoogwaardige keuze die je mooi kunt toepassen. De verlichting werkt op basis van LED. Dat betekent dat je zelfs op basis van een klein vermogen van 5W of 6W kunt rekenen op meer dan voldoende lichtopbrengst. Bovendien kun je de verlichting heel slim bedienen, zodat je daarvoor niet meer steeds naar de lichtknop hoeft te lopen. In plaats daarvan gebruik je de afstandsbediening, een app op jouw smartphone, je stem of de automatische programma’s die je kunt instellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 373 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 373 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wil je de smart spots bedienen met je stem? Afhankelijk van het model dat je kiest kun je die koppelen aan bijvoorbeeld Alexa van Amazon, Hey Google of Apple Siri. Met een stemcommando schakel je vervolgens de verlichting in, kun je de lampen dimmen of kies je een andere kleur. De slimme LED spots bieden je allerlei mogelijkheden, terwijl je daar bovendien op een zuinige manier gebruik van kunt maken.

LED spots: zuinig en slim

De LED spots verbruiken weinig energie, ondanks de slimme mogelijkheden die daaraan zijn toegevoegd. Het gaat om een spot met een klein vermogen, terwijl je kunt rekenen op een goede lichtopbrengst. De draadloze module verbruikt weinig energie, omdat het alleen signalen hoeft te ontvangen om de verlichting in te schakelen, uit te schakelen, te dimmen of van kleur te veranderen.

De slimme mogelijkheden zorgen ervoor dat je een afstandsbediening of bijvoorbeeld een app op jouw smartphone kunt gebruiken. Met één druk op de knop kun je meerdere spots bedienen, om die in één keer op de gewenste manier in te stellen. Dus mag de verlichting wel wat minder fel, wil je die helemaal uitschakelen of in een andere kleur instellen? Jij bepaalt, omdat je met de smart spots allerlei mogelijkheden hebt.

Je hoeft met de smart spots bovendien niet meer te kiezen uit 3000K, 4000K of 6000K voor de LED verlichting. In plaats daarvan gebruik je spots waarmee je de verlichting in alle verschillende kleurtemperaturen kunt instellen. Dus ga je eerst productief aan het werk, wil je daarna het daglicht nabootsen of zorgen voor een gezellige en warme sfeer? Het kan allemaal! En kies je voor de modellen die je in kleur kunt instellen? Dan maak je met rood, groen en blauw zelfs iedere kleur waar je op dat moment zin in hebt.

Smart spots kopen

Je kunt online de smart spots kopen, waarmee je de verlichting heel slim maakt. Je hebt de keuze uit inbouwspots en complete sets. Dus wil je de huidige spots vervangen of ben je op zoek naar een compleet nieuw model? Je kunt online de keuze maken uit een breed assortiment, met merken zoals Philips Hue, WIZ en Calex. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, om jouw verlichting voortaan op een heel slimme manier te schakelen. Dat kan met één druk op de knop, via je stem of gewoon op basis van de programma’s die je daarvoor instelt. Zo schakelt de verlichting bijvoorbeeld automatisch in op het moment dat je thuiskomt.

We hebben de meeste smart spots gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen voor je mee aan de slag kunnen, en jij ze snel in huis hebt. En heb je nog vragen over de spots als slimme verlichting of een van de andere producten die je daarmee wilt combineren? Vraag het onze experts, dan leggen we het je graag uit. Bovendien heb je zowel de smart spots als de andere verlichting altijd 100 dagen op zicht, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt.