Smart Stekker

Smart stekker kopen? Het is de beste keuze om verlichting slim te maken, zodat je die voortaan op afstand kunt bedienen. Dus wil je de lampen inschakelen of uitdoen, zonder dat je daarvoor van de bank hoeft te komen? Je kunt de stekkers zelfs via internet bedienen, waarmee je dat ook van buiten huis kunt doen. Op die manier heb je de volledige controle over de verlichting, bijvoorbeeld om het ook als je weg bent net te laten lijken of je wel gewoon thuis bent.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

2 artikel(en)

Sorteer op

2 artikel(en)

Sorteer op

De slimme stekkers zijn er van bijvoorbeeld WIZ en Calex. Het zijn twee van de merken, die er met hun stekkers voor zorgen dat je de lampen slim kunt maken. Of een ander apparaat natuurlijk, omdat je zelf bepaalt welke stekker je hier vervolgens insteekt. Het is als het ware een tussenstuk tussen het stopcontact en de stekker, van het apparaat dat je slim wilt maken. Dit kun je doen met de verlichting die je gebruikt, net als met andere apparaten die je slim wilt kunnen schakelen. Je kunt ze op afstand aan en uit zetten, om het je in huis weer een beetje comfortabeler te maken.

Wat is een smart plug?

Wat is een smart plug en hoe werkt de smart stekker precies? Je kunt de stekkers op heel verschillende manieren bedienen. In de meeste gevallen kun je verbinden via wifi. Je maakt bijvoorbeeld met je smartphone contact met de stekker, via een app die je daarvoor gebruikt. Je kunt de stekker inschakelen en uitschakelen, om het apparaat of de verlichting die je hebt aangesloten te gebruiken.

In sommige gevallen kun je de smart plug koppelen aan bijvoorbeeld de slimme diensten van Apple, Google en Amazon. Dus gebruik je Siri, Hey Google of Alexa? Je kunt de slimme stekkers in dat geval gewoon met je stem bedienen. Het is voldoende om de naam van een bepaald apparaat of van bepaalde verlichting te programmeren. Vervolgens kun je jouw stem gebruiken om de verlichting in te schakelen of weer uit te zetten. De slimme stekker schakelt op het commando van jouw stem, waardoor je de bank niet meer af hoeft te komen en zelfs geen knop hoeft in te drukken.

De slimme stekkers werken eigenlijk altijd via wifi, eventueel in combinatie met een app of een bridge die je aan jouw router koppelt. Dit laatste is een extra apparaatje, dat het mogelijk maakt om de verbinding ook buitenshuis te gebruiken. Dus wil jij de verlichting of het apparaat in en uit kunnen schakelen terwijl je niet thuis bent? Ontdek de mogelijkheden bij bijvoorbeeld WIZ en Calex, waar je de mogelijkheid hebt om een smart plug te bestellen.

Smart stekker kopen

Wij hebben de smart plugs in de meeste gevallen op voorraad. Bovendien laten we je graag de verschillen en mogelijkheden zien. Dus zoek je naar een slimme stekker om de verlichting te schakelen of gaat het om een ander apparaat dat je ‘smart’ wilt maken? Wij laten je zien wat er mogelijk is en hoe je voorkomt dat je steeds zelf naar de schakelaars hoeft te lopen om die om te zetten.

De smart stekkers en andere slimme producten kun je eenvoudig online bestellen, waarna je standaard 100 dagen bedenktijd hebt. Dat betekent dat je op je gemak kunt beoordelen of dit de juiste keuze is en of het inderdaad is waar je naar op zoek was. Zo helpen we je een goede keuze te maken, bijvoorbeeld voor een smart stekker die het makkelijker maakt om jouw verlichting heel slim te schakelen.