Smart Tafellampen

Smart tafellampen kopen? Het is een mooie lamp voor op tafel, die je bovendien op een heel slimme manier kunt bedienen. Dat voorkomt dat je steeds naar de lichtschakelaar moet lopen, om die aan of uit te zetten. En sterker nog, het is zelfs mogelijk om de smart lampen voor op tafel eenvoudig te dimmen of onderdeel te maken van een automatisch programma. Zo schakel je de verlichting makkelijk in, kies je de lichtsterkte of kun je er zelfs in een specifieke kleur gebruik van maken. Wij leggen je graag uit hoe dat werkt en welke mogelijkheden je hebt.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Er zijn geen producten in deze categorie.

De slimme tafellamp bedien je met een afstandsbediening, vanuit een app op je smartphone of zelfs met je stem. Een aantal van de lampen is geschikt om te koppelen met Apple Siri, Hey Google of Alexa van Amazon. Dat betekent dat je de verlichting vanaf dat moment gewoon kunt bedienen met behulp van je stem. Of aan de hand van automatische programma’s, zodat je er zelf helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Slimme tafellamp: stijlvolle keuze

De slimme tafellampen zijn er in allerlei mooie ontwerpen, zodat je daar op een heel stijlvolle manier gebruik van kunt maken. Dus ga je voor een staand model in bijvoorbeeld RVS of mat nikkel? Of zoek je aan de andere kant naar een ronde tafellamp die je smart kunt bedienen? Jij bepaalt, omdat je de keuze hebt uit allerlei verschillende modellen. De lampen laten zich makkelijk inschakelen, uitschakelen en bijvoorbeeld dimmen tot de lichtsterkte die je wilt.

En heb je al een tafellamp staan, die je graag smart wilt maken? Kijk dan naar de slimme lampen met een E14 of E27 fitting. De kans is groot dat je de smart lamp gewoon kunt gebruiken in het armatuur dat je al hebt staan. Zo maak je de verlichting slim, zonder dat je daar een complete nieuwe tafellamp voor nodig hebt.

De smart tafellampen zijn er in verschillende soorten en maten. Bovendien kun je gebruik maken van modellen die je ook in allerlei kleuren kunt instellen. Dus zoek je een lamp waarmee je het licht in rood, groen en blauw kunt laten stralen? Je kunt uiteraard ook alle andere kleuren mengen, en de verlichting dimmen als je daar extra sfeervol gebruik van wilt maken. Zo heb je allerlei mogelijkheden, waarvoor je de afstandsbediening, de app of zelfs je stem kunt gebruiken.

Smart tafellampen kopen

Alle smart tafellampen die je kunt kopen werken op basis van LED. Dat betekent dat je daar op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken, dankzij het lage energieverbruik. Dit zorgt ervoor dat je de kosten uiteindelijk vanzelf terugverdient, dankzij de lagere energierekening die je betaalt. Het maakt het een stuk makkelijker om je verlichting te schakelen en bijvoorbeeld te dimmen, zonder dat de kosten voor het gebruik daarvan hoger hoeven op te lopen. Het is de makkelijkste manier om te besparen, met heel fijne verlichting die je slim kunt bedienen.

We hebben de smart tafellampen in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan, zodra jij online jouw bestelling plaatst. Op die manier heb je de lampen snel in huis, om die aan te sluiten en voortaan heel eenvoudig te schakelen. Uiteraard heb je de slimme lampen voor op tafel standaard 100 dagen op zicht. Dat geldt voor al onze producten die je online bestelt, zodat je na die tijd zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt.