Smart Tuinverlichting

Smart tuinverlichting kopen? Het is de mooiste, makkelijkste en leukste manier om de tuin te verlichten. Je doet dat bij ons standaard met LED, zodat je daar energiezuinig gebruik van kunt maken. Daar komt met deze verlichting bij dat je de lampen draadloos kunt inschakelen, kunt uitschakelen en bijvoorbeeld kunt dimmen. En sterker nog, een deel van de smart verlichting voor in de tuin kun je zelfs naar wens instellen, op basis van de kleur die je graag wilt gebruiken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

4 artikel(en)

Sorteer op

4 artikel(en)

Sorteer op

Ben je benieuwd hoe de smart tuinverlichting werkt en hoe je die vervolgens kunt bedienen? Je gebruikt een afstandsbediening, een app op jouw smartphone of gewoon je stem. De verschillende merken bieden je allerlei mogelijkheden, om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo weet je zeker dat je niet meer hoeft op te staan om de lampen aan en uit te doen. En creëer je met de verschillende kleuren een fijne sfeer? Vier een feestje of maak het heel knus, bijvoorbeeld op een zwoele zomeravond.

Buitenverlichting slim maken

Wil je jouw buitenverlichting slim maken? Je kunt daarvoor bijvoorbeeld gebruik maken van de LED priklampen met slimme stekkers van WIZ. Ze vormen een goede keuze, die je helemaal naar wens kunt instellen. Je schakelt de verlichting met de afstandsbediening, vanuit de app of gewoon met je stem. Bovendien kun je de lampen natuurlijk dimmen zoals je wilt. Daarnaast heb je de keuze uit alle mogelijke kleuren. De verlichting is ondertussen spatwaterdicht, zodat je daar buiten ook bij regen en andere invloeden van het weer zonder problemen gebruik van kunt maken.

Ontdek daarnaast ook de andere lampen die er beschikbaar zijn om smart tuinverlichting toe te passen. Het zijn lampen die je via Wifi en/of Bluetooth kunt schakelen, kunt dimmen en bijvoorbeeld van kleur kunt veranderen. Je hebt allerlei mogelijkheden, waarmee je voorkomt dat je steeds de tuin in moet om de lampen aan te passen. Het is de leukste manier om jouw tuin te verlichten, waarmee je in een aantal gevallen zelfs allerlei kleuren aan kunt brengen.

Koppel je de slimme verlichting voor in de tuin aan Apple Siri, Hey Google of Alexa van Amazon? Je hebt dan zelfs de mogelijkheid om er met jouw stem voor te zorgen dat je de verlichting kunt inschakelen. Het is de makkelijkste manier om te bedienen. Of automatiseer de verlichting, om die ’s avonds automatisch in te schakelen of extra fel te laten branden als je weer thuiskomt.

Smart tuinverlichting kopen

Wil je smart tuinverlichting kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden op dat gebied? Ontdek de verschillende LED priklampen met slimme stekkers en de andere modellen. We laten daarmee graag zien hoe je de verlichting in de tuin slim kunt maken. Het helpt je die lampen automatisch te schakelen of daarvoor gebruik te maken van een afstandsbediening of een app. Je hoeft er niet meer voor op te staan, zodat jij altijd de volledige controle hebt over de lichten die op dat moment branden.

We hebben de smart tuinverlichting die je zoekt in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen mee aan de slag gaan, zodra je een bestelling bij ons plaatst. Je hebt de verlichting voor in de tuin daarna snel in huis, om die meteen te plaatsen en voor de eerste keer uit te proberen. Bovendien heb je 100 dagen bedenktijd, waarmee we ervoor zorgen dat je zeker weet dat je met de smart tuinverlichting en andere producten een uitstekende keuze maakt.