Smart Verlichting

Smart verlichting kopen? De beste slimme verlichting maakt het heel makkelijk om de lampen aan en uit te doen. En wil je een scène instellen of gebruik maken van automatische programma’s? Ook dat is mogelijk, zodat je eenvoudig de sfeer creëert waar je op dat moment zin in hebt. Of waarbij je goed kunt werken natuurlijk, door gebruik te maken van de verschillende lichttemperaturen die er beschikbaar zijn.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

Artikelen 1 tot 24 van 477 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 477 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Je hebt de keuze uit allerlei smart LED lampen die je via wifi en/of Bluetooth kunt schakelen. Dat komt soms direct en gebeurt soms via een bridge, een extra apparaat dat je kunt verbinden met de router. Op die manier kun je ook buitenshuis de lampen schakelen, om daar op een heel praktische wijze gebruik van te maken. Waar je ook voor kiest, met de smart verlichting weet je in ieder geval zeker dat je niet meer steeds hoeft op te staan om naar de lichtschakelaar te lopen.

Smart LED lamp via wifi

Wil je een smart LED lamp via wifi schakelen? De verlichting kun je aan en uit doen met een afstandsbediening en bijvoorbeeld vanuit een app op jouw smartphone. En koppel je de verlichting met Apple Siri, Hey Google of Alexa van Amazon? Zo zorg je ervoor dat je zelfs met je stem commando’s kunt geven. Het is de makkelijkste manier om zeker te weten dat je nooit meer hoeft op te staan om de schakelaar zelf om te zetten.

Binnen de slimme verlichting met smart LED lampen heb je natuurlijk de keuze uit een breed assortiment. Dus ben je op zoek naar de lampen met een E14 of E27 fitting? En zoek je een filament lamp of een bepaalde bolle lamp? Je vindt ze online, net als de spots met GU10 en een andere fitting. Zo kies je de beste slimme verlichting, waar je gewoon gebruik van kunt maken in de armaturen of kappen die je al hebt zitten.

En gaat het je om complete verlichting, dus om de lichtbron én het armatuur? Ook die slimme lampen vind je bij ons online. Hang ze op aan het plafond, hang ze aan de wand of zet ze neer op tafel. Je hebt allerlei mogelijkheden, voor verlichting die je op een slimme manier kunt bedienen. Dat maakt het makkelijk en leuk, zowel dankzij de programma’s en scènes als wanneer je dat handmatig doet met de afstandsbediening en de app op je smartphone.

Smart verlichting kopen

Wil je smart verlichting kopen en ben je benieuwd waarop je moet letten? Kijk goed naar het vermogen in Watt. Dit bepaalt hoeveel licht je kunt verwachten. LED verlichting heeft een lager wattage dan traditionele lampen. Toch zullen de modellen met 18W of 32W veel meer licht uitstralen dan een lamp met bijvoorbeeld 6W. En kijk daarnaast naar de kleurtemperatuur van de verlichting of de verschillende temperaturen die je kunt instellen. Ga je voor 3000K en sfeervol warm licht, voor 4000K als natuurlijk wit licht of voor helder en koel wit licht in 6000K?

We hebben de meeste smart verlichting die je kunt kopen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we daar meteen voor je mee aan de slag kunnen, zodra jij online je bestelling plaatst. Het is de makkelijkste manier om de verlichting te bestellen, bijvoorbeeld om daar de huidige lampen mee te vervangen. En bestel je de slimme verlichting online? Je hebt standaard 100 dagen bedenktijd, waardoor je zeker weet dat je daarmee de juiste keuze maakt.