Smart Vloerlampen

Smart vloerlampen kopen? Het zijn mooie LED vloerlampen, die je op een heel slimme manier kunt bedienen. Dus wil je de verlichting schakelen met een afstandsbediening, vanuit een app op jouw smartphone of zelfs met je stem? Het kan allemaal, als je kiest voor lampen op de vloer die je smart kunt schakelen. Het zijn staande lampen met een mooi design, die je als speciale keuze in huis kunt gebruiken. Of die je toevoegt aan jouw verzameling slimme verlichting, zodat je alles in één kunt bedienen of om sfeervolle scènes in te stellen.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

1 artikel(en)

Sorteer op

1 artikel(en)

Sorteer op

De speciale vloerlampen schakel je via wifi en/of Bluetooth, afhankelijk van het model dat je kiest. Je maakt verbinding met de lampen, iets dat je rechtstreeks of via een bridge kunt doen. In dat laatste geval is er sprake van een extra apparaatje, dat je verbindt met de router die je thuis gebruikt. Op die manier kun je de lampen ook buitenshuis bedienen, bijvoorbeeld om de verlichting alvast in te schakelen net voordat je thuiskomt.

Staande lamp met afstandsbediening

De staande lampen met afstandsbediening maken het je heel makkelijk om de verlichting te schakelen. Je hoeft in het vervolg niet meer op te staan, naar de lamp te lopen en die aan of uit te doen. Het is in plaats daarvan voldoende om in de app, op de afstandsbediening of met je stem aan te geven wat je graag wilt. Dat betekent dat je de verlichting aan en uit kunt doen, kunt dimmen of zelfs van kleur kunt veranderen.

Ontdek de verschillende slimme vloerlampen die je kunt bedienen met een afstandsbediening. Het gaat bij ons altijd om LED lampen, wat betekent dat je daar heel energiezuinig gebruik van kunt maken. Bovendien heb je de mogelijkheid om de lampen te dimmen en bijvoorbeeld te veranderen van kleur. Dus wil je de lampen gebruiken in rood, groen of blauw? Of een andere tint die je kunt mengen? Jij bepaalt, zodat je de volledige controle hebt over de sfeer en over de momenten waarop je de lampen laat branden.

De speciale vloerlampen zijn bovendien ook zelf een mooie keuze, bijvoorbeeld dankzij het gebruikte mat nikkel. De staande lampen zet je op een mooie en bijzondere plek in huis neer. Daar zorgen ze voor de verlichting waar je naar op zoek bent, zonder dat je daarvoor naar de schakelaar hoeft te lopen.

Smart vloerlampen kopen

Wil je smart vloerlampen kopen? Je hebt de keuze uit meerdere modellen, bijvoorbeeld van WIZ. Deze verlichting kun je zelfs koppelen aan Amazon Alexa, Hey Google en aan Siri van Apple. Dat betekent dat je de verlichting met je stem kunt bedienen, om met een spraakcommando te bepalen welke lampen je inschakelt. Of hoe je de verlichting dimt, zodat je eenvoudig de sfeer creëert waar je zin in hebt. Het creëert ultiem gemak bij je thuis, dankzij verlichting die bovendien een mooi design heeft en daarmee een prachtige aanwinst is voor het interieur.

Je kunt online de smart vloerlampen kopen, die we in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je de lampen snel in huis hebt en die op een mooie plek neer kunt zetten. De koppeling aan de app is eenvoudig, al kun je natuurlijk ook gebruik maken van de afstandsbediening die daarbij hoort. En heb je nog geen ervaring met smart verlichting? Je krijgt de smart vloerlampen natuurlijk 100 dagen op zicht, zodat je zeker weet dat je daarmee de goede keuze maakt.