Smart Wandlampen

Smart wandlampen kopen? Je schakelt ze met een afstandsbediening, vanuit een app of zelfs met je stem. Het is de makkelijkste manier om de lampen aan te doen en weer uit te schakelen. Of om ze te dimmen en zelfs op de gewenste kleur in te stellen, omdat je hiermee allerlei mogelijkheden hebt. Ontdek ons uitgebreide assortiment, voor nieuwe wandlampen die je slim kunt bedienen en andere opties om je huidige verlichting een stuk slimmer te maken.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

6 artikel(en)

Sorteer op

6 artikel(en)

Sorteer op

Ben je benieuwd hoe de smart wandlampen werken? Het gaat om modellen waarmee je kunt verbinden via wifi en/of Bluetooth. Dat doe je direct met de lamp of via een bridge, een extra apparaat dat je koppelt aan de router die je gebruikt. In dat laatste geval heb je ook de mogelijkheid om jouw verlichting op afstand te schakelen, zelfs als je even niet thuis bent. Zo heb je altijd de volledige controle, bijvoorbeeld om het net te laten lijken of je er wel bent.

Smart home: slim schakelen

Wil je jouw smart home slim schakelen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment wandlampen. Dus zoek je naar een rechthoekig, rond of vierkant model? Bekijk ons uitgebreide aanbod, waarmee je ook de keuze hebt uit bijvoorbeeld mat nikkel, mat zwart en andere kleuren van het RVS, metaal en andere materialen. We zorgen er met het brede assortiment voor dat je eenvoudig de verlichting vindt waar je thuis gebruik van wilt maken.

De smart wandlampen kun je eenvoudig bedienen. Je gebruikt daarvoor een afstandsbediening, een knop in de app op je smartphone of zelfs je stem. In de meeste gevallen heb je de mogelijkheid om de verlichting bovendien te dimmen, zodat je die eenvoudig op de gewenste sterkte kunt invullen. Het is de makkelijkste manier om jouw lampen te bedienen, zonder dat je daarvoor hoeft op te staan. En kies je voor een smart lamp in RGB of RGBW? Dan kies je zelfs eenvoudig de kleur van de verlichting, bijvoorbeeld om er een heel feestelijke sfeer mee te creëren.

Ontdek de verschillende LED smart wandlampen. Je bevestigt ze eenvoudig aan de wand. Ze zorgen er daar met bijvoorbeeld een vermogen van 5W of 6W voor dat je voldoende verlichting aanbrengt. Je kunt de lampen dimmen of op hun felle stand gebruiken, zowel in de verschillende tinten wit en geel als in andere kleuren. Vind op die manier de verlichting waar je naar op zoek bent, om die vervolgens heel smart en op afstand te bedienen.

Smart wandlampen kopen

Je kunt online de smart wandlampen kopen, net als de verlichting op basis van E14 en E27 fittingen die je slim kunt bedienen. Je kunt die lichtbronnen gebruiken in de armaturen die je wellicht al hebt zitten, om de lampen in huis slimmer aan te sturen. Wat dat betreft heb je de keuze uit een breed aanbod, waarover we je natuurlijk graag adviseren. Dus heb je vragen over de slimme verlichting en hoe je daar gebruik van kunt maken? We leggen het je graag uit, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt.

We hebben de slimme lampen voor aan de wand in de meeste gevallen voor je op voorraad. Dat geldt ook voor de overige verlichting, die je slim kunt schakelen en waarvoor je dus niet meer hoeft op te staan van de bank. Je kunt de smart wandlampen online bestellen en krijgt ze vervolgens standaard 100 dagen op zicht. Zo ervaar je zelf dat je daarmee de juiste keuze maakt, dankzij verlichting die je gewoon schakelt met een afstandsbediening, vanaf je smartphone of met je stem.