Slimme Tuinverlichting

Op zoek naar tuinverlichting en slimme verlichting? Het is een uitstekende combinatie, om er op een heel handige manier gebruik van te maken. Wil jij niet steeds meer naar het tuinhuis moeten lopen of de schakelaar omzetten bij de deur naar buiten toe? Maak het jezelf in plaats daarvan heel makkelijk. Schakel de lampen gewoon vanuit een app, met een afstandsbediening of maak zelfs gebruik van automatische programma’s. Wij leggen je uit hoe dat werkt, als je gebruik wilt maken van smart tuinverlichting.

100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs
100 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €100
100.000+ tevreden klanten
A-kwaliteit & Beste prijs

4 artikel(en)

Sorteer op

4 artikel(en)

Sorteer op

Je hebt binnen de slimme verlichting voor de tuin de keuze uit verschillende soorten tuinverlichting. Dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld priklampen? Je prikt ze gewoon in de grond, waarna je er meteen gebruik van kunt maken. Dat kun je tussen de planten doen, net als langs het pad en op andere plekken in de tuin. De lampen zijn meestal spatwaterdicht, waardoor regen geen probleem zal vormen. Voorkom wel dat de lampen in een plas met water komen te staan na een flinke regenbui, daar kunnen ze veelal niet tegen.

Buitenverlichting met een app bedienen

Vervolgens kun je de buitenverlichting met een app bedienen, net als met een afstandsbediening. En kies je voor de app? Je kunt de verlichting aan elkaar koppelen, net als aan de verlichting die je binnen gebruikt. Dus wil je alles in één keer inschakelen? Wil je gebruik maken van een automatische scène? Of wil je gewoon zien wat er op dit moment allemaal brandt? De apps laten het je zien, zodat je altijd de volledige controle hebt. En zodat je de lampen alvast in kunt schakelen als je bijna thuis bent, om niet in het donker aan te hoeven komen.

Hoe je de tuinverlichting en slimme verlichting precies kunt bedienen hangt af van de lampen die je kiest en het merk dat je gebruikt. In de meeste gevallen werkt dit via wifi. Je gebruikt een internetverbinding om de lampen te schakelen, bijvoorbeeld via een bridge die je koppelt aan de router. Dit is een apparaatje, dat de verbinding maakt met de lichtpunten. In sommige andere gevallen kun je de lampen direct schakelen of zelfs gebruik maken van Bluetooth. We leggen je bij de diverse slimme lampen voor in de tuin uit hoe het werkt.

Je kiest op die manier voor buitenverlichting met Bluetooth of op basis van wifi. En plaats je meerdere lampen? Ze geven het signaal over het algemeen aan elkaar door. Zo kun je er ook over langere afstanden voor zorgen dat je de lampen slim kunt schakelen en op een makkelijke manier kunt gebruiken.

Tuinverlichting slimme verlichting kopen

Wil je tuinverlichting met slimme verlichting kopen? Het is een uitstekende keuze voor buiten, om de lampen te schakelen zonder dat je daarvoor hoeft op te staan. En wil je de lampen automatisch laten inschakelen als je thuiskomt? Of juist uit laten gaan als je vertrekt? Je hebt die mogelijkheden, dankzij de verschillende slimme apps en toepassingen die er beschikbaar zijn.

Ontdek bij de diverse producten hoe je die kunt gebruiken. Bekijk bivoorbeeld de kleurtemperaturen waar je uit kunt kiezen, de mogelijkheden om te dimmen en de apps of afstandsbedieningen die je kunt gebruiken om ze te schakelen. Waar je ook naar op zoek bent, wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn en hoe het in de praktijk werkt. En bestel je de slimme lampen voor in de tuin meteen online? We hebben ze vaak voor je op voorraad. Dat betekent dat wij er meteen mee aan de slag gaan, waarna jij ze snel in de tuin kunt plaatsen.