LED Horeca- en restaurantverlichting

Zakelijk LED

Nieuwe LED horeca- en restaurantverlichting kopen? Ideaal om de huidige verlichting te vervangen of om daar meteen goed mee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld om de energierekening te drukken, een meer gezellige sfeer te creëren of om resonanties en flikkeringen te voorkomen. Moderne ledverlichting bevat de perfecte eigenschappen, waarbij je natuurlijk gebruik kunt maken van luxe LED railverlichting, mooie LED downlights en LED panelen met veel licht. Ook zijn E27 LED lampen met design ideaal om sfeer toe te voegen aan je horecaverlichting en restaurantverlichting.

Benieuwd wat er belangrijk is als je een keuze wilt maken voor restaurant- en horecaverlichting in LED? Wij hebben de ervaring die je zoekt en kennen de verschillende producten. Zodat we je goed kunnen adviseren over de belangrijke eigenschappen, net als de voordelen waarvan je kunt profiteren. We zetten ze voor je op een rij, zodat je optimaal gebruik kunt maken van LED verlichting voor de horeca en voor jouw restaurant.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij horecaverlichting?

Benieuwd wat er belangrijk is als je zoekt naar goede LED horeca- en restaurantverlichting? We zetten een aantal eigenschappen voor je op een rij:

  • Kleurtemperatuur van de verlichting

Onze LED verlichting is er in verschillende kleurtemperaturen. Zoekt je naar warm wit licht, naar natuurlijk wit licht of naar helder en koel wit licht? De verschillende kleurtemperaturen zijn geschikt voor verschillende situaties en omgevingen. Laat je adviseren over de kleuren in 3000K, 4000K en bijvoorbeeld 6000K. We denken graag met je mee, aan de hand van de uitgebreide ervaring die we in de horeca en bij restaurants hebben opgedaan.

Zakelijk LED

  • Lichtbron: sfeer of functie

Afhankelijk van de lichtbron die je kiest kunt je rekenen op meer sfeer of functie. Een spotlight is bijvoorbeeld goed geschikt om bepaalde delen van de gelegenheid uit te lichten, terwijl wandverlichting goed geschikt is om de gewenste sfeer te creëren. En gebruikt je een tafellamp? Die kan zowel functioneel zijn als voor sfeer zorgen, afhankelijk van hoe je jouw gasten wilt bedienen.

Zakelijk LED

  • Duurzaamheid: langere levensduur

Welke verlichting in LED je ook kiest voor de horeca en jouw restaurant, je kunt altijd rekenen op een hoge duurzaamheid. Dankzij een lange levensduur, waardoor je minder kosten maakt voor onderhoud en op termijn ook de vervanging. De verlichting gaat veel langer mee, dankzij het grote aantal branduren.

Zakelijk LED

  • Interieurstijl: de uitstraling

We denken graag met je mee over de verlichting die het meest zuinig en best geschikt is voor jouw horecagelegenheid. Bovendien hebben we veel ervaring met verschillende interieurs, zodat we ook daar rekening mee kunnen houden. Als mooie sfeervolle keuze, dankzij de juiste kleurtemperatuur en de perfecte combinatie met een mooi armatuur.

Zakelijk LED

  • Eenheid: laat het bij elkaar passen

Uiteindelijk is het belangrijk om de verschillende verlichting en kleuren goed bij elkaar te laten passen. Voor een mooie eenheid, waarmee je kunt rekenen op LED horeca- en restaurantverlichting van het hoogste niveau.

Zakelijk LED

Voordelen van goede verlichting voor restaurants?

Benieuwd naar de voordelen van goede verlichting voor restaurants? Dankzij LED verlichting in de horeca bespaart je tot 90% energie, kunt je rekenen op zo’n 50.000 branduren en stemt je de kleur van de verlichting eenvoudig af op de sfeer die je op dat moment wenst.

Het belangrijkste voordeel van LED verlichting voor de horeca en restaurants is het lagere energieverbruik. je kunt tot 90% op de energierekening besparen, dankzij een veel lager stroomverbruik. Met dezelfde lichtopbrengst in lumen of in lux, omdat LED daar op een veel meer zuinige manier mee omgaat. Het bespaart energiekosten, waardoor je de investering in nieuwe horeca- en restaurantverlichting eenvoudig kunt terugverdienen.

Bovendien heeft je met LED verlichting voor restaurants en de horeca veel minder omkijken naar onderhoud en eventuele vervangingen. Er is minder onderhoud nodig en pas na zo’n 30.000 tot 50.000 branduren hoeft je de verlichting te vervangen. Ook dat draagt bij een aan betere investering, omdat je daar veel langer rendement van heeft.

Tenslotte kunt je met de LED verlichting voor restaurants en de horeca eenvoudig kiezen uit 3000K voor warm-wit licht, 4000K voor natuurlijk wit licht en 6000K voor helder en koel wit licht. En wil je de lichtkleuren kunnen wisselen? Er is zelfs verlichting beschikbaar waarmee je dat eenvoudig op ieder moment kunt instellen.

Uitgebreid assortiment aan Horecaverlichting & Restaurantverlichting

We beschikken over een uitgebreid assortiment aan LED horeca- en restaurantverlichting. Bijvoorbeeld als je zoekt naar LED panelen voor aan het plafond, net als naar LED downlights die je daarin kunt verwerken. Voor sfeervol gebruik of juist heel functioneel, zodat je daarmee de ruimte kunt verlichten. Met zo min mogelijk schaduwen of voor een sfeervol en knus geheel, afhankelijk van de sfeer waar je naar op zoek bent.

Bekijk onze LED plafondlampen voor boven de tafels, beschikbaar met kleine fittingen in E14 en in grote fittingen E27. Op die manier kunt je gewoon de bestaande verlichting vervangen door LED, ook als het gaat om LED lampen GU10. En wil je gebruik maken van een slimme bewegingssensor? Ideaal voor in de entree of een gang, zodat de verlichting alleen inschakelt op het moment dat er iemand aanwezig is.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Ons best verkochte LED horeca- en restaurantverlichting

Direct een blik werpen op een selectie van ons best verkochte LED horeca- en restaurantverlichting? Zie hieronder de bestverkochte LED horeca- en restaurantverlichting en kijk welke producten het best passen bij jouw wensen en behoeften.

LED Lampen E27 Design

Bekijk alle LED Lampen E27 Design.

LED Downlights

Bekijk alle LED downlighters.

LED Panelen

Bekijk alle LED panelen.

Waarom BES LED?

  • 100 dagen bedenktijd

Onze LED verlichting voor jouw restaurant en horecagelegenheid heeft je standaard 100 dagen op zicht. Prettig, zodat je goed de tijd heeft om te beoordelen of het inderdaad de juiste keuze is. Met voldoende lichtopbrengst in lumen of lux. En in de juiste kleurtemperatuur, die je natuurlijk kunt wisselen als het toch niet de goede keuze bleek te zijn.

Zakelijk LED

  • Laagste prijs

We hebben goede contacten met fabrikanten zoals Ledvance en OSRAM. Dat betekent dat we de verlichting daar rechtstreeks kunnen inkopen, zodat je daar online de laagste prijs voor betaalt. Een voordelige keuze voor goede kwaliteit, perfect geschikt voor jouw restaurant en andere horecagelegenheden.

Zakelijk LED

  • Snelle levering

De verlichting zo snel mogelijk nodig of er met LED voor zorgen dat je een duurzame vervanging kunt doen? Wij hebben veel van de LED horeca- en restaurantverlichting gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat je daar snel gebruik van kunt maken.

Zakelijk LED

Tip: twijfelt je over de LED horecaverlichting die je nodig hebt of het best kunt gebruiken? Geef het ons aan, dan kunnen we je daar uitstekend over adviseren.

Online horeca- en restaurantverlichting kopen

Horeca- en restaurantverlichting kopen in LED? je heeft online de keuze uit een breed assortiment. Goed van kwaliteit en voordelig beschikbaar, zodat je profiteert van zoveel mogelijk interessante voordelen. Bekijk het aanbod of vraag ons om advies. Wij helpen je graag gebruik te maken van de beste LED verlichting voor jouw horeca of restaurant.

Advies gezocht voor professionele horeca- en restaurantverlichting? Ons team van specialisten staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 85 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl. We horen graag van je!


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!