LED Kantoorverlichting

Zakelijk LED

LED kantoorverlichting kopen en daarmee traditionele (TL) verlichting vervangen of het in één keer goed doen in een nieuw kantoor? Bespaar tot 90% energie, kies voor een extreem lange levensduur en zorg voor de beste lichtomgeving om in te werken. Wij zetten de mogelijkheden en voordelen voor je op een rij, waarover we je bovendien uitstekend kunnen adviseren. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment LED kantoorverlichting met bijvoorbeeld LED panelen, LED TL buizen, LED downlights en meer.

Tip: wist je dat verlichting veel invloed heeft op bijvoorbeeld hoofdpijn en vermoeidheid? Voorkom deze veel voorkomende klachten op kantoor, dankzij kantoorverlichting in de hoogste kwaliteit. Speciaal geschikt om goed bij te werken, bijvoorbeeld in de juiste kleurtemperatuur en lichtopbrengst.

Goede LED kantoorverlichting biedt een aantal belangrijke voordelen. Het verbetert de productiviteit en werksfeer, terwijl het ziekteverzuim omlaag kan. Bovendien bespaar je op de energiekosten en kun je vertrouwen op een enorme levensduur, zodat je er jarenlang niet of nauwelijks omkijken naar hebt.


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Waarop letten bij kantoorverlichting?

Benieuwd waarop te letten bij de keuze voor LED kantoorverlichting? We zetten 5 belangrijke eigenschappen voor je op een rij:

 • NEN-normen

Voldoe met de LED kantoorverlichting netjes aan de belangrijke NEN-normen die er gelden. Bijvoorbeeld met verlichting die zorgt voor minimaal 300 tot 500 lux aan lichtopbrengst.

Zakelijk LED

 • Kleurtemperatuur

Werken bij de juiste kleurtemperatuur? We adviseren je over 3000K (warm wit), 4000K (natuurlijk wit licht) en 6000K (helder of koel wit licht) voor op kantoor.

Zakelijk LED

 • CRI-waarde

Zowel op kantoor als bijvoorbeeld bij een marketingbureau wil je kunnen vertrouwen op kleurechtheid. Kies LED-verlichting met een CRI-waarde van minimaal 80 of 90.

Zakelijk LED

 • UGR-waarde

Voorkom verblinding op kantoor, zelfs als je gebruik maakt van LED-verlichting met een hoge lichtopbrengst. Een waarde onder de 19 is doorgaans goed geschikt voor op kantoor.

Zakelijk LED

 • Flicker-waarde

Kies op kantoor voor LED kantoorverlichting met een Flicker-waarde van minder dan 15%. Het voorkomt hinderlijke flikkering, zodat je daar uitstekend bij kunt werken.

Zakelijk LED

Tip: je kunt in sommige gevallen gebruik maken van beschikbare subsidies. Houd er rekening mee dat die beschikbaar is voor investeringen van minimaal €2.500, voor projecten op basis van minimaal 130 lumen per Watt. Wij adviseren je graag over de Energie-investeringsaftrek (EIA), kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en andere beschikbare regelingen.

7 voordelen van goede kantoorverlichting

Benieuwd naar de belangrijke voordelen van goede kantoorverlichting? Houd rekening met de werksfeer en bijvoorbeeld de productiviteit. Bovendien helpen we je graag een duurzame keuze te maken, waar je tijdens de lange levensduur zo min mogelijk omkijken naar hebt. Met de juiste verlichting zorg je ervoor dat je met jouw bedrijf de beste resultaten bereikt:

 • 1. Maximale productiviteit

Op kantoor hebben olfactoire (ruiken), kinesthetische (voelen), auditieve (horen) en visuele (zien) factoren invloed op de productiviteit. Ze zorgen samen voor de omgeving waarin je werkt. Onder andere verlichting speelt daarbij een grote rol, iets waarover we je graag adviseren. Met de juiste LED kantoorverlichting zorg je voor licht op prettig bij te werken, waar medewerkers niet ziek van worden. Het voorkomt hoofdpijn en oververmoeidheid, zodat je kunt vertrouwen op een maximale productiviteit. We houden rekening met de Colour Rendering Index (CRI) en goed waarneembaar licht (300 nm tot 800 nm), zodat het LED licht zorgt voor de ideale omgeving om goed in te kunnen werken. .

Zakelijk LED

 • 2. Betere werksfeer

Op kantoor moet hard kunnen worden gewerkt, al is een goede sfeer minstens zo belangrijk voor een prettige en duurzame ervaring. Dankzij LED kantoorverlichting voelen jij en andere medewerkers zich een stuk prettiger op kantoor. Bijvoorbeeld in de juiste kleurtemperatuur (warm wit, natuurlijk wit of helder en koel wit). Wij adviseren je over 3000K, 4000K en 6000K, net als andere eigenschappen voor een fijne sfeer.

Zakelijk LED

 • 3. Duurzame keuze

LED kantoorverlichting is veel duurzamer dan TL-verlichting, spaarlampen, halogeenspots en natuurlijk de traditionele gloeilampen die er soms nog zitten. Bespaar tot 90% energie en verlaag op die manier de CO2-uitstoot die je veroorzaakt. Heb je duurzaamheidsdoelstellingen opgenomen in de jaarplannen en zoek je naar een manier om die te realiseren? Kantoorverlichting in LED is dan een uitstekende keuze, waarover we je goed kunnen adviseren.

Zakelijk LED

 • 4. Lagere energierekening

Dankzij de veel lagere energierekening verdien je de investering in nieuwe LED-verlichting eenvoudig terug. De makkelijkste manier om op de kosten te besparen, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit van de armaturen en verlichtingsbronnen. Sterker nog, je profiteert van een lagere energierekening en meer kwalitatieve verlichting, zodat je kiest voor het beste van twee werelden. Waarover we je graag adviseren, om een goede keuze te maken voor professionele LED kantoorverlichting.

Zakelijk LED

 • 5. Nauwelijks onderhoud

Naar LED kantoorverlichting heb je nauwelijks omkijken. Anders dan TL-verlichting, spaarlampen en halogeenspots hoef je ze nauwelijks te vervangen. Beperk het onderhoud en het omkijken naar de verlichting, zodat je daar jarenlang gebruik van kunt maken zonder er veel tijd, moeite en kosten in te hoeven steken.

Zakelijk LED

 • 6. Voldoe aan nieuwe normen

Met onze LED kantoorverlichting voldoe je eenvoudig aan de belangrijke nieuwe normen. Zoals die gelden in Nederland en in de EU, waarmee je zeker weet dat je voldoet aan de regels en richtlijnen. Voorkom dat je de komende jaren te maken krijgt met strenger wordende wetgeving, door daar nu alvast aan te voldoen.

Zakelijk LED

 • 7. Klaar voor de toekomst

Jouw bedrijf klaar maken voor de toekomst? Met LED kantoorverlichting maak je een uitstekende keuze. Bespaar tot 90% energiekosten, maak een duurzame keuze en zorg ervoor dat je alvast voldoet aan strenger wordende wet- en regelgeving. Minimaal milieubelastend en in de kleurtemperatuur en lichtsterkte die je zoekt, om daar prettig en productief bij te kunnen werken.

Zakelijk LED


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!


Ons best verkochte LED kantoorverlichtingsproducten

Direct een blik werpen op een selectie van ons best verkochte LED kantoorverlichtingsproducten? Zie hieronder de bestverkochte kantoorverlichting en kijk welke producten het best passen bij jouw wensen en behoeften.

LED Downlights

Bekijk alle LED downlighters.

LED Panelen

Bekijk alle LED panelen.

LED Railverlichting

Bekijk alle LED railverlichting.

Waarom BES LED?

We zijn jouw specialist in LED winkelverlichting. Profiteer van onze belangrijke voordelen:

 • Alle producten met RoHS-, EMC- en CE-keurmerken
 • Alle verlichting is LED: bespaar tot 90% op je energiekosten
 • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit-verhouding
 • 10.000+ producten op voorraad
 • Deskundig team voor professioneel (project)advies
 • Specialist in Nederland en België
 • Tot 10 jaar garantie op onze producten
 • Grote bestelling? Ontvang een offerte op maat

Online kantoorverlichting kopen

Online LED kantoorverlichting kopen? Bekijk de LED downlights voor in het plafond, de LED panelen in diverse afmetingen en de LED TL buizen, om de traditionele lichtbronnen mee te vervangen. Ontdek onze LED plafondlampen, en LED lampen in E14 en E27 LED Lampen zodat je daar in de bestaande fittingen mee uit de voeten kunt. Gebruik LED lampen GU10 in plaats van halogeenspots en zorg er bijvoorbeeld met de bewegingssensoren voor dat de verlichting alleen brandt als er iemand aanwezig is.

Advies gezocht voor professionele kantoorverlichting? Ons team van specialisten staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 85 301 08 74, stuur ons een WhatsApp-bericht naar hetzelfde nummer, mail naar info@besled.nl. We horen graag van je!


Binnen 2 minuten aangevraagd.
Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!